Novetats tardor 2023: no t’ho perdis!

Hola a tothom!

Avui us volem mostrar les novetats pel que fa als utensilis de tardor! Ja hem passat la tornada a l’escola i ens podem relaxar una mica amb menjars i begudes calentes, paisatges ataronjats i la castanyada o l’importat Halloween.

Doncs som-hi!

Pelador de carbassa:

Pels amants de la carbassa aquí tenim una ajuda ideal: el pelador de carbassa! No sabíeu que es podia pelar? Fins i tot amb un pelador de patates ben afilat, però aquest, gracies a la seva mida us permetrà anar més ràpid!

Fes carbassa al forn amb especies, sopa de carbassa, bunyols de carbassa, pastís de carbassa, cookies de carbassa,… tardor a tope!

Buidador de carbassa:

Aquesta si que es una novetat d’aquest any, el set d’eines per buidar carbasses. Amb aquest conjunt podràs buidar la carbassa, esculpir una mica, donar forma i aconseguir la tradicional carbassa de Halloween o altres estils més sofisticats o decoratius. Aquí ja entren les habilitats de cadascú.

Pelador de magranes:

Aquest no podríem dir que es una novetat, més aviat un clàssics, el pelador de magranes. Fàcil d’utilitzar i sense mal de caps!

Castanyeres:

Les castanyeres són una icona d’aquesta època de l’any. A part de les més clàssiques disposem de les més modernes, com per exemple la versió de castanyera per cuines d’inducció!!

També podem dir que algú aquest any farà un pas més, i a part de fer-les al forn, les faran a l’airfryer!!

Pinça castanyes:

Com tots sabem, les castanyes les hem de tallar abans de coure, i es una feina una mica feixuga si tenim una gran quantitat de castanyes a tallar. La pinça de castanyes agilitza la feina i evita possibles accidents ;)

Contenidor XL

Quan comença el fred venen de gust sopes, cremes,… i més amb les verdures i hortalisses delicioses de la temporada, i amb l’estrès que porten a sobre, es ideal fer quantitat per estalviar-nos feina i menjar bé. Aquest contenidor XL segur serà una gran ajuda per la temporada de sopes :)

Motlles mini bombons:

L’any passat ens van arribar els motlles de mini bombons de calavera,  i aquest any els motlles de mini bombons de carbasses. Els podràs utilitzar per fer bombons, decoracions de fondant, decoracions amb Decomelts de colors, caramels,…. Són xulíssims!

Decoracions comestibles

Si voleu donar un toc monstruós o colorit, de manera súper fàcil, les decoracions  comestibles són la millor opció. Podeu col·locar ulls per fer monstres als postres, calaveres de sucre per decorar cupcakes o brownies, Sprinkles per tirar sobre bombons o rajoles de xocolata,…

I podreu fer divertides rajoles de xocolata, desfent xocolata i/o decomelts, mesclar una mica per fer efecte d’aigües i espolsar per sobre ulls, calaveres, sprinkles i altres dolços, aconseguint un efecte brutal!!

Talladors Decora

Els nous talladors de Decora de Halloween són molt divertits i segur que encanten als més petits. Trobareu els sets de 2 talladors, de vampir i casa encantada, de calavera i carbassa, i el de mòmia i Frankenstein. Disposen de dos nivells dins el mateix tallador, un per tallar (exterior) i un per només marcar la massa (interior) i poder decorar amb més facilitat, o deixar-les tal com surten del forn!

A part, també tenim el set de mini talladors, ideals per aprofitar la massa restant, sense haver-la d’estirar mil cops, o simplement perquè són moníssims! Podreu fer-les per acompanyar el cafè o té, per decorar cupcakes o aprofitar els talladors per fer decoracions de fondant per decorar pastissos o altres dolços.

Esperem que us agradin tan les novetats com a nosaltres!

Us esperem ben aviat!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.