Comença la setmana del BlackFriday

Hola a tots i totes!

Ja ha arribat el famós BlackFriday i per això ens agrada comentar a tothom els descompte i ofertes que oferim.

Les nostres promocions son summament fàcils d’entendre, ni descomptes per quantitat, per productes concrets, ni mínim de compra,…. Tots es molt més senzill!! Un descompta a tots els productes de les botigues i ja està!

BlackFriday a Casa Rex Sabadell i Casa Rex Terrassa

A la nostres botigues físiques us farem un val pel 10% de l’import de les vostres compres entre el 20 i el 25 de novembre. Així de simple! Què passa si a la llista de productes de la meva compra n’hi ha amb descompte previ? Doncs aquesta oferta s’acumula amb el descompte previ, de manera que també s’hi aplicarà!

Només hi ha una excepció: tenim 4 productes estrella que presentarem a les xarxes socials, o que podeu veure als nostres aparadors, que s’aplicarà el descompte directament! Sense vals!

Aquests vals els podràs fer efectius a partir del dia 1 de desembre fins el 31 de desembre, ideal per gastar pels regals de Nadal.

El que també volem comentar es que les compres del BlackFriday no acumularan punts de fidelització.

I quines ofertes del Black Friday hi haurà a la web?


Doncs a la nostra botiga online encara ens hem tornat més bojos i durant tota la setmana (del 20 al 25 de noviembre) hi haurà un 15% en totes les compres, de forma directa! Al final del procés de compra només hauràs d’introduir el codi BLACKREX2023 i s’aplicarà el descompte.

Què passa si compres productes amb descomptes previs? Doncs el mateix que abans, s’aplicarà el descompte igual!

Aquest descompte no inclou els ports del transport ni es acumulable amb altres accions del BlackFriday de la botiga física.

Us heu d’afanyar, ja que només oferim 100 descomptes a descanviar!!! No dubteu i afanyeu-vos abans que s’acabin!!

I hi ha alguna oferta més?


Doncs la veritat es que,… sí! En honor a que el dilluns es CyberMonday, nosaltres oferirem un descompte del 10% en tots els productes a la botiga online. Aquesta oferta s’aplicarà entre el dia 27 de novembre, i les condicions generals son les mateixes que el BlackFriday de la web.

Aprofita aquesta oportunitat i no ho dubtis!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.