Preparat Funcakes, rapidíssim i esponjós!

Hola a tots!

L’entrada d’avui va dirigida a tota aquella gent que no te temps, però vol fer el seu pastís d’aniversari, un pa de pessic pels nens per berenar, un detall per a una visita a casa…

Hem provat el preparat de  pa de pessic de Funcakes del que disposem a les nostres tendes. Ja que hi ha bastant gent que ens pregunta si es bo, si surt bé,… hem decidit fer aquesta entrada (de provar-lo ja l’havíem provat,… i varis cops :P).

37184_funcakes_mix_voor_biscuit-sponge-cake

Aquí tenim tot el que necessitem per a realitzar un pa de pessic de 18cm de diàmetre: 210gr de preparat, 3 ous i 21ml de llet o aigua.  Tots els ingredients han d’estar a temperatura ambient.

imatge1

El “spray easy release”no és imprescindible, però es una forma molt ràpida d’untar el motlle per evitar que s’enganxi. Si no en teniu podeu utilitzar una mica de mantega pomada , i un cop untat espolsar un pessic de farina sobre.

imatge2

El material que necessitem per realitzar el pa de pessic és un bol, una batedora o un batedor manual (i moltes ganes de batre a mà :P) , el motlle i una espàtula.

Totes les indicacions es troben incloses al paquet del preparat de Funcakes. També s’indica la quantitat d’ous, llet o aigua i temps de cocció diferents segons la mida de pastís que vulgueu fer.

En aquestes imatges es pot veure tot el procés, i no té cap tipus de complexitat:

 

imatge3

imatge4
imatge5

Amb uns 13 minutets + el temps de cocció (que també es pot aprofitar per rentar tot el que hem fet servir i fer el farcit si es vol farcir), ja teniu el pa de pessic fet!!

imatge6

 

Veieu que el resultat es molt esponjós, blanquet i te un gust que pot recordar als melindros!!

Podeu farcir-lo amb qualsevol cosa, des de crema de cacau (nocilla, nutella,…), melmelada, crema pastissera,… per cert, per aquells que teniu problemes amb la crema pastissera i us fa molta mandra fer-la,… aquí teniu una altre solució de la mateixa casa!!! El preparat de crema pastissera de Funcakes !! Més fàcil impossible, només heu d’afegir la proporció d’aigua que us indica el paquet del preparat i batre, JA ESTÀ!  Farcit fet! (També testada per varies vegades, i és infalible!!)

 

33609_funcakes_mix_voor_banketbakkersroom
banketbakkersroom

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.