Sobre nosaltres

Botiga fundada a Terrassa l’any 1972 per Joan Canals Mollfulleda i la seva esposa Carme Gracia Magrans en un local de tan sols 20 m2. A poc a poc, la dedicació en l’àmbit dels estris de cuina la va donar a conèixer als Terrassencs, de manera que al llarg d’aquests 30 anys ha evolucionat fins el que és ara: una botiga àmplia i d’instal.lacions modernes amb una sucursal a Sabadell oberta des de l’any 1986. L’especialització en tot tipus d’articles de cuina i reposteria ha fet que a hores d’ara, Casa Rex sigui un referent quant a estris de cuina es refereix, i és gairebé impossible no trobar allò que es busca en relació als útils de cuina. La interiorització i professionalitat, els coneixements necessaris per aconsellar i dispensar els elements de cuina adequats a les noves tecnologies (cuines d’inducció, vitroceràmiques, etc) fan que la compra es faci de forma fiable.

Això constitueix un dels reclams més importants dels nostres establiments i reflecteix l’àmplia confiança que tenen en nosaltres els nostres clients. Podeu gaudir de les nostres botigues amb la total confiança i seguretat, sol.licitant en tot moment l’atenció personalitzada dels nostres dependents. Comptem amb una extensa gama de productes de les marques més prestigioses a preus molt competitius, fins i tot d’aquelles que sense tenir renom publicitari són reconegudes pels més avesats en aquest sector.

Per a nosaltres la millor relació qualitat preu és una prioritat en tots els nostres articles i és un dels aspectes que ha donat més renom a REX d’ençà de la seva fundació, a part de la passió per la cuina y la dedicació al client.

Actualment, també ens hem obert a les noves tecnologies, creant aquest blog per assessorar i donar consells de cuina, i la nostra nova tenda online, per obrir-nos a tot l’estat. Esperem que ens acompanyeu en aquest nou viatge, igual que ens heu acompanyat tots aquests anys.

Casa Rex Sabadell
Casa Rex Terrassa

Guardar

Guardar

Guardar

3 Replies to “Sobre nosaltres”

  1. Apa, que ara heu de canviar la foto de Sabadell. Entrada mes “xula” i moderna: felicitats.

  2. Molt be lo de possar la adreça web a la porta.

  3. M’agradava més l’entrada d’abans. Ara l’aparador no convida a entrar. Suposo que ho heu modificat per a guanyar una mica d’espai no?
    L’adreça de la web lluminosa al mig de la porta metàl.lica, molt bona i bonica!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada