Unes postres fàcils, versàtils i amb un toc Vintage: un pastís en pot!

Bon dia a tothom!

Avui ens hem decidit per realitzar un postres ideal per qualsevol picnic amb glamour, o per un dinar informal o… o per un capritx romàntic per compartir! Que també ens ho mereixem!

Aquest postres es súper senzill i el pots adequar als teus gustos o al que tinguis als armaris de la cuina, sense problemes. Li donarem un toc vintage utilitzant els famosos i intemporals pots Fido, que a més a més, ens permetran conservar-lo a la nevera sense que agafi olors i portar-lo on vulguem.

 


El que farem serà posar capa sobre capa de coses delicioses: base de galeta, una suau crema de formatge, trossets de cookies i xocolata, crema de Nocilla o Nutella,…. i el millor es que podeu fer les variacions que vulgueu segons els gustos de cadascú, afegint maduixes, lacasitos pels més petits, fruits secs garapinyats, canyella i poma cuita, lemon curd, iogurt de fruites,… imaginació al poder!

I com amb totes les nostres últimes receptes ho farem sense gluten!! Només hem de canviar les galetes i les cookies per galetes i cookies especifiques sense gluten. Abans de començar, reviseu que tots els ingredients son lliures de gluten, que la cuina, utensilis, recipients, draps,.. estiguin ben nets per evitar la contaminació creuada, i ja podem començar!

Ingredients per dos pots grandets:

2 culleradetes de mantega

8 -10 Galetes Núria (en el nostre cas sense gluten)

170gr de formatge crema estil Philadelphia

250ml Nata de muntar

1 culleradeta de essència de Vainilla (en el nostre cas de Chefdelice, totes sense gluten)

4 cullerades de Sucre glaç (disposem del especial sense gluten de Funcakes aquí)

Cookies a trossets al gust (en el nostre cas sense gluten)

1 bona cullerada de Nocilla o Nutella (si voleu més, totalment a gust)

Per decorar:

Xips de xocolata, galetes estil “principe” (en el nostre cas Schar), catanies, xocolatina kinder,… però com hem comentat abans, imaginació al poder!

Passos:

  1. Amb l’ajuda de la picadora trinxem les galetes.

2. Fonem la mantega al microones. Recordeu a posar la tapa del microones, per evitar que esquitxi la mantega si ens passem de temps.

3. Mesclem la mantega desfeta amb la galeta picada, i fem la primera capa dins del nostre pot, got, copa,… on vulgueu. A nosaltres ens agrada pressionar una mica, per fer l’efecte de més base de galeta.


4. En un bol gran batem una mica el formatge cremós amb el sucre. Només volem que es mescli bé el sucre i s’airegi una mica.


5. Afegim l’essència de vainilla i la nata i batem. Veurem que creix la nostra crema i aguanta la forma.


6. Partim la mescla en dos. Per una banda reservem la crema que hem fet, i a l’altre meitat hi afegim una bona cullerada de crema de cacau. Si volem la mescla més potent, podem afegir bastant més. Mesclem amb suavitat amb una espàtula de silicona.7. Ja podem acabar de muntar els nostres deliciosos potets. Primer una capa de crema de formatge de vainilla, uns trossets de cookies per donar un toc cruixent, una capa de crema de formatge i xocolata,…. i finalment decorem la part superior amb galeta trinxada, xips de xocolata, una catania i una galeta estil “principe” (en el nostre cas Schar).
8. Deixem els potets tancats a la nevera i deixem refredar 1 horeta per menjar-nos els nostres postres Increibles més fresquets. Si els serviu a casa, uns recomano realitzar la ultima capa just abans de servir-los a la taula.


Esperem que gaudiu moltíssim d’aquest postres tan versàtil, ideal per picnics diferents, perquè menjar al aire lliure no vol dir no gaudir del menjar!!

I ja sabeu, tot els utensilis que necessiteu per realitzar aquest postres i molts altres plats els trobareu a les nostres botigues, així tindreu una excusa per venir a veure’ns ^^

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.