Organitza la teva cuina: organitzadors de calaixos!

Hola a tots i totes!

Hi ha temporades que necessitem posar ordre a les coses, i igual que hi ha un canvi d’armari, també ens agrada posar ordre a altres zones de la casa, per trobar-nos millor, més còmodes i guanyar un espai preciós.

Us volem presentar alguns productes d’organització per poder posar un xic més d’ordre a la nostre cuina (que també podreu aplicar a altres llocs), i que pugueu personalitzar aquests espais segons el que necessiteu.

Intentarem fer diferents posts segons les zones que volem reorganitzar, mostrant-vos totes les opcions que us podem oferir. Començarem per les maneres que podem organitzar els nostres calaixos

Esperem que us sigui útil aquest post i us doni idees per poder aconseguir un espai més pràctic, organitzat i relaxat.

Som-hi doncs!

Organitzadors per a calaixos baixos

Els típics calaixos dels coberts, que son baixets i que sempre n’hi ha alguns que tenen tot d’utensilis, aparells o “caxibaxes” varis que mai trobes si no obres TOTS els calaixos de la cuina.

Us recomanem medir la llargada dels coberts de diari i la peça més llarga i/o ample que hi vulgueu posar per saber els límits que teniu.

Disposem de dos tipus de possibilitats disponibles:

Coberters

Els coberters fixes son molt fàcils de col·locar i treure, més ràpids de netejar,.. però molts cops perdem racons o marges ja que s’han d’adaptar a moltes més mides de calaixos, i generalment disposen de les mateixes cavitats i de les mateixes mides per els coberts habituals. Pot ser una solució pràctica per els calaixos amb els coberts habituals, i aplicar la segona opció que explicarem a continuació per als calaixos més complicats.

De coberters podem recomanar per exemple:

Coberter FlexiSpace Tescoma 37x22cm:

Aquest coberter es de plàstic de primera qualitat, net i resistent. També disposa d’accessoris amb els que podeu complementar el coberter, incorporant fixacions per simular que sigui una sola peça, sense que es mogui.
Coberter extensible Oxo:

Aquest coberter o organitzador de coberts et permetrà aprofitar al màxim l’amplada exacte dels teus calaixos, gracies a la seva cavitat extensible de 24cm fins a 40cm. També es ideal per els més organitzats, ja que la disposició dels coberts permet estalviar espai i que hi càpiguen més.
Coberter compacte gran Joseph Joseph:

Joseph Joseph ens presenta dos models de coberters segons l’espai que disposis. Per una banda la versió súper compacte, per guardar els coberts del dia a dia, i per altre, una versió més complerta amb 3 cavitats grans més, per aprofitar els calaixos més amples.
Coberter adaptable

Els coberters adaptables son els més clàssics i econòmics dels que disposem. Tenim diferents mides i son retallables, per adaptar-se a més mides de calaix.


Coberter calaix fusta  salze Andrea :

Un coberter clàssic amb acabat modern en fusta. Bonic i pràctic, sense variacions ni complicacions.


Metaltex Uni-fil: Coberter adaptable Metaltex

Coberter
similar al de JosephJoseph, però amb acabats diferents i modificables, i amés a
més extensible! Una opció molt versàtil per a qualsevol cuina.
Cubetes organitzadores

Us recomanem uns consells per poder trobar les millors opcions per aprofitar al mil·límetre tot l’espai i tenir-ho tot en ordre. Per aconseguir-ho us recomanem utilitzar contenidors o cubetes independents, son molt més versàtils, les pots canviar de calaix o posició segons els utensilis que tinguis, o que vagis adquirint o eliminant, s’adapten a moltes mides diferents,…

1.Hem de medir el calaix per dins, d’aquesta manera sabrem de quin espai disposem.

2.Hem de visualitzar per sobre les cubetes que necessitem, sobretot si han de ser més amples (per les tisores o peladors, per exemple), o més llargues (per espàtules o cullerots,…), o més petits (per taps de vi, pinces per bosses, marcadors de copes,…). A cada casa s’utilitzen més unes coses o altres, per això, cada casa necessitarà cubetes diferents.

3.Si disposem de les mides de les cubetes (podeu consultar les mides de les nostres cubetes a la nostra botiga online) podeu jugar fent papers o cartrons amb les mides de les cubetes, i anar-les posant i traient dels calaixos per veure-ho més clar, i anar jugant fins que trobeu el que us encaixi millor.

Si no disposeu de les mides, podeu fer a l’inversa, venir amb les mides del calaix, i si pot ser amb un full amb la mida del calaix, i a la botiga podràs posar i treure les cubetes sobre la superfície, d’aquesta manera veuràs quines possibilitats de disposicions tens.

I aquestes cubetes no només s’utilitzen a la cuina, també al despatx per bolis, clips,…, o al taller per cargols, eines,…., o al lavabo per maquillatge, cremes, gometes,… o a l’habitació dels nens per joguines petites, legos, pintures, ninotets d’animals,… son molt versàtils!

 

A la nostra botiga online podreu trobar diferents opcions:

Cubetes independents Ibili

Els contenidors de Ibili son ideals per tot tipus de calaixos, disposen de varies mides que podràs combinar i amb la seva base interior i potes antilliscants evitaran que els utensilis vagin amunt i avall al obrir i tancar els calaixos.


Cubetes independents económiques

També disposem d’una opció més econòmica amb gran varietat de mides que te permetrà adaptar-te al màxim a les teves necessitats. Disposa de una petita pestanya per unir-les i evitar que es moguin.


Llavors també
podem destacar altres organitzadors més específics per calaixos:

Especier per a calaixos

El que tenim disponible es de Joseph Joseph, ocupa poc i tindràs totes les especies a mà, amb capacitat per 8 pots d’espècies.
Organitzadors de ganivets per a calaixos

Per tenir tots els ganivets a mà, sense perill a tallar-nos una solució es tenir un organitzador de ganivets. També evitarà que es rallin i es facin malbé entre ells. Generalment son estrets, de manera que podeu aprofitar el lateral del calaix com una cavitat més per utensilis com afiladors, mandolines de mànec, llevataps… o el podeu acabar d’omplir amb uns contenidors per acabar d’organitzar peces més petites.
Organitzadors per a calaixos alts

Aquest calaixos son els clàssics que son com 2 o 3 calaixos normals d’alçada i ens permet guardar elements més alts. En aquest cas, sobretot, us aconsellem medir l’altura dels calaixos, ja que moltes vegades no són gaire estàndards o varien segons les marques o fusters.

En aquest cas tenir diverses opcions per organitzar aquests calaixos:

Pots de cuina

Podreu posar pots de cuina on guardar farines, sucre, pasta, arròs,… Si aquest es el cas, us recomanem la gama de pots Modula de Mepal, ja que tenen una finestreta a la tapa de manera que en tot moment podrem veure el seu contingut. Ah! I a més a més son apilables.
Cistelles organitzadores

Aquestes cistelles organitzadores ens permetran guardar estris o ingredients o conjunts d’estris que van junts, com per exemple la batidora elèctrica amb els seus complements, posar els draps plegats, utensilis que no utilitzem tan o amb peces desmontables com mandolines, picadores,…
Suport per tapes, plats, safates o fustes de tallar

Amb aquest suport podràs organitzar tot tipus de tapes, safates baixes, fustes de tallar, safates de servir, plats,… Es molt versàtil. Ideal per les safates de cupcakes o motlles de pastís baixets.
Protector calaixos

I per als calaixos que preferíem posar contenidors, eines o utensilis varis,…  sense organitzadors ni separadors, us recomanem posar un protector de calaixos. Es una solució de neta, econòmica i pràctica per evitar ratllades a la base dels calaixos. Al ser antilliscant evitarà que els utensilis es moguin al obrir i tancar els calaixos, ratllant el calaix, ratllant-se entre ells, fent més soroll i desorganitzar-los.
Esperem que us serveixin aquestes eines que us oferim, i que cadascú podrà aplicar de la manera més còmode, segons l’espai, el pressupost, l’estètica,… com sempre diem, cada casa es un món!

Pròximament us penjarem la segona tanda de utensilis d’organització ;)

Fins aviat!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.