Horaris de Nadal a Casa Rex

Hola a tots i totes!

Us volem comentar els nostres nous horaris de campanya de Nadal, per posar-vos encara més fàcil venir a veure’ns.

A partir del dia 13 de desembre obrin de 9,30h a 14,00h i de 16,30h a 20,30h. També obrirem dos diumenges, el dia 19 de desembre i el dia 2 de gener, però en aquest cas obrirem de 10,30h a 14,00h i de 17,30h a 20,00h.

També podeu fer les vostres compres a través de la nostra botiga online les 24h, i us enviarem les vostres comandes el més aviat possible, i el transportista ho entregarà passades les 48h, de vegades abans.

Esperem que passeu unes fantàstiques festes!

I si encara no teniu tots els regals pensats, us recomanem que visiteu el nostre Instagram @rexsabadell i @rexterrassa o Twitter @CasaRexCuina i reviseu les nostres idees de regals, que pengem cada dia pel calendari d’advent, la majoria a preus econòmics!

Esperem que passeu unes bones festes, bon Nadal i feliç any nou!!

Us esperem aquests dies per ajudar-vos i aconsellar-vos aquests dies tan especials 😉

Fins aviat!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.