Xec de 20€ SBDVALMES, ja pot venir a gastar-lo!

L’ajuntament de Sabadell està promocionant el comerç local i ha optat per aquesta iniciativa que benefici a tots els nostres clients local: El famós xec de 20€ SBDVALMES.

Nosaltres ja ens hem adherit a aquesta iniciativa, de manera que podeu venir a gastar el vostre xec a la nostra botiga física de Sabadell.

Hi ha varies coses que us volem comentar:

  1. Heu de portar l’aplicació instal·lada, amb el vostre usuari creat i, un cop us apareix el saldo, ja el podeu utilitzar.
  2. Només es pot utilitzar el xec pel valor de la meitat de la vostre compra. Per exemple, si feu una compra a la botiga de 20€, només podreu utilitzar 10€ del xec SBDVALMES. Si la compra es de 50€, podreu gastar com a màxim 20€ (el total del xec).
  3. Podeu escollir el valor a gastar del xec, no superior a la meitat de la compra ni al valor del xec. Per exemple, en la compra de 30€, podeu escollir gastar-ne només 5€ o el saldo restant que us queda després d’haver realitzat altres compres amb el xec.
  4. Cada botiga disposa de un valor fix de diners que poden acceptar en els xecs de SBDVALMES. De manera que si teniu clar on el voleu gastar, no perdeu el temps!
  5. Cada casa rep un xec, no es un xec per persona.

Esperem haver-vos ajudat una mica més a entendre com funciona i que us pugueu beneficiar d’aquesta iniciativa. Trobareu més informació a https://web.sabadell.cat/destaquem-comerc/54012-xec-comerc

Us esperem ;)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.