Talladors de verdura que et faran menjar de manera més sana i deliciosa!

Bon dia a tothom!

Ja s’acosta el bon temps, la caloreta i es un molt bon moment per cuidar-nos. Per aquest motiu, hem decidit fer una entrada al nostre blog sobre talladors de verdures i hortalisses, principalment, que també podràs utilitzar, en molts casos, amb la fruita.

Aquests talladors que us presentem son dels que més ens demanen i que ens han donat millor resultar, en algun cas a la pròpia cuina de casa, i d’altres alguns dels nostres clients de confiança ens ho comenten.

Esperem sorprendre-us amb alguns talladors, donar-vos idees per menjar més verdures i hortalisses, e inclòs per presentar els vostres plats de maneres diferents, perquè els més petits, que solen ser els més exigents, també mengin la verdura sense rondinar. J

Som-hi doncs!

 

Talladors en espiral

Aquest tipus de tallador s’ha posat molt de moda recentment i es una solució ideal per amagar una mica la verdura de manera deliciosa. Aquests talladors tallen en forma de tallarines diferents tipus de verdures i hortalisses, després es saltegen en wok, es fan al vapor,… i es poden emmascarar amb una mica de salsa de tomàquet o beixamel,…. i gratinar amb formatge, com faríem amb els clàssics plats de pasta. O simplement podeu col·locar les vostres tallarines vegetals per sobre d’amanides, o que les mateixes tallarines siguin l’amanida amb una bona vinagreta!

Recomanem utilitzar aquest tipus de tallador sobretot amb carbassó, que es el que dóna millor resultat, fent tallarines bastant llargues. També els podeu utilitzar amb pastanaga, cogombre, …

Us presentem diverses marques que ens han encantat:

Spirogo Joseph Joseph

Aquesta versió és molt pràctica, simple i efectiva. La part més important d’aquests productes es la fulla de tallar, i aquesta realment es molt bona. El protector de dits evitarà que us feu mal, i el seu mànec es molt còmode per utilitzar en qualsevol moment. També ocupa molt poc, de manera que es pot guardar dins la majoria de calaixos.

 

Tallador espiral Oxo

El tallador en espiral de la marca americana Oxo, com en l’altre cas, també té una fulla de tall molt bona, i ofereixen dos versions, una amb el tallador més utilitzat, i l’altre amb un joc de 3 discs amb 3 tipus de tall, un de tallarines, una de tallarines més gruixudes i l’última per fer petites làmines. Versàtil, fàcil de netejar i també ocupa molt poc espai.

 

Mandolines

Les mandolines son un tipus de tallador realment molt versàtil. Podeu utilitzar-les per fer rodanxes de tot tipus de verdures i hortalisses, podent-les utilitzar crues, fregir-les, cuinant-les al forn,… i donant una estètica increïbles.

Per exemple, podem fer tranquil·lament una musaka amb albergínia, tomàquet,… o podem fer unes patates planes al estoig de vapor amb tonyina i formatge, o fer unes xips de moniato, o una amanida amb rodanxes de cogombre amb vinagre d’arròs i sèsam, o  làmines de carbassó per fer rotllets farcits orientals,… Ja veieu que les possibilitats són infinites!

Mandolina Súper Còmode Oxo

Aquesta es una de les mandolines que venem amb més seguretat. Pràctica, senzilla d’utilitzar, fàcil de netejar, i amb una fulla de tall de primera qualitat. Només movent una petita pestanyeta podràs seleccionar el gruix de les rodanxes o si volem fer tires. Amb protector de dits, base antilliscant i potes plegables. Tot en un sol utensili! Oxo disposa de dues mandolines més, una de format reduït amb mànec, una mica més senzilla però de primera qualitat, i una altre d’alta gamma per als més cuinetes.

 

Mandolina Multigrip Joseph Joseph

Si busqueu una versió més reduïda però d’alta qualitat la mandolina de Joseph Joseph es una opció perfecte. Disposa de 3 tipus de gruix de tall, que podràs canviar gracies a una petita pestanyeta, un protector de dits que et permet pinçar verdures o hortalisses més grans o més petites, agafant-les a la perfecció. Una solució perfecte, amb una fulla de tall de primera qualitat i ocupant el mínim espai.

 

Mandolina ondulada KuhnRikon

Si el que busqueu es un acabat súper cruixent i un aspecte diferent, aquesta mandolina us encantarà. Els seus talls són ondulats, aconseguint més superfície cruixent. Ideal per fer les clàssiques patates fregides ondulades. També podeu utilitzar per fer rodanxes ondulades de pastanaga, carbassó,… per decorar o fer amanides.

 

Veggie Sheet Slicer Betty Bossi

Aquest tallador es una de les novetats de l’any passat. Es ideal per fer làmines de verdures, més llargues que amb les mandolines convencionals, per fer lasanyes sense les làmines de pasta, rotllets vegetals,… ideal per totes aquelles persona amb algun tipus d’intolerància al gluten o ou.

 

Altres talladors i idees diferents

 

Aquí inclourem altres productes que segur que us donaran moltes idees per fer i presentar plats diferents, i moltes vegades, súper simples de fer.

Picadora verdures RotoMax Metaltex

Aquesta picadora manual es un clàssic, i per més que passi el temps, ens el continuen demanant. Consisteix en un recipient, unes ganivetes i una tapa amb el sistema de rotació amb corda, que et permet trinxar tot tipus d’aliments, i al ser manual, pots controlar el nivell de picat que vols. Per exemple, picant només una mica el tomàquet, col·locant-lo sobre una torrada de pa de pagès, i afegint un oli boníssim, orenga i sal, aconseguirem una Bruscheta increïble. Si piquem més el tomàquet i el fregim, aconseguirem una deliciosa salsa de tomàquet amb textura més artesana o rústica. Podem picar i aconseguir diferents textures amb pa sec, o per fer salses amb herbes,… Realment un clàssic vigent.

 

 

Tallador Alligator

Un constant que ens venen a demanar a la botiga és: Com puc fer petits cubs de verdures o patates? Teniu alguna cosa? La resposta es: Clar que si!

El tallador Alligator es una de les poques opcions, un xic més automàtiques, i que funciona per fer cubs. Ideal per fer samfaina en un tres i no res. Les seves fulles de tall estan súper afilades, de manera que aneu amb molt de compte! Gracies això poden tallar patates, pastanagues, carbassó, pebrot, albergínia, cogombre, carbassa, moniato, ceba,… i al tallar de dalt a baix, fins i tot la gravetat ens ajuda! Si fem dos talls a cada peça en sentits diferents aconseguirem els cubs, si la peça es més gruixuda, com la patata, si només tallem un sol cop, aconseguirem unes patates allargades perfectes en un moment!

 

Tallador Hasselback Lékué

Aquest tallador es ideal per fer un sopar ràpid i deliciós a base de patata, moniato, poma, albergínia,… omplint els forats amb tomàquet, formatge, pernil, sobrassada, salmó,… o el que més us agradi. Senzill, deliciós i segur que molt més sa que una pizza congelada!

 

Tallador ondulat manual Ibili

Aquest tipus de tallador es l’equivalent a la mandolina ondulada de Kuhn Rikon que hem comentat abans. Si creieu que no la utilitzareu tant com per triar la mandolina, aquesta es una bona opció. Als nens de casa segur que els hi encanta. Podreu realitzar el mateix que amb la mandolina, però no tindreu el gruix homogeni en tots els talls, i potser tardeu un xic més, però els resultats s’ho mereixen.

 

Rallador, laminador i espiralitzador Oxo

Per si no us decidiu i totes les opcions us encanten, aquesta caixa de talladors 4 en 1 de Oxo segur que us satisfarà. I al millor preu! Trobareu 2 ratlladors, un amb forat més gruixut i un altre amb el forat més prim, un laminador per fer rondanxes (equivalent a la mandolina) i un tallador en espiral per fer tallarines. Tot això comprimit en una caixa per guardar els talladors o els aliments tallats. Aquest conjunt es molt versàtil!

 

Set buidadors verdures Betty Bossi

Amb aquest set de buidadors de verdures podràs fer uns aperitius o plats vegeterians de verdures o hortalisses farcides d’arròs, pastes de verdures amb tonyina o quinoa aromatitzada,… deliciós!

 

Set de peladors Oxo

Un pelador de patates de tota la vida segur que l’utilitzes a la teva cuina. El pelador d’Oxo es de primera qualitat i súper còmode d’utilitzar. Si això hi sumes un altre pelador especial per pells fines i un pelador que també fa tires? Què et sembla? Són molt versàtils. El pelador de pells fines es ideal per pelar tomàquets sense necessitat d’escaldar-los, albergínia, préssecs,.. sense problemes. I el pelador que fa tires? Ideal per amanides o patates fregides de moniato fines. Increibles!

 

Esperem haver-vos donat moltes idees i que us sigui més fàcil menjar més verdures i hortalisses de manera més deliciosa o amb presentacions increïbles.

Fins ben aviat! :)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.