Com fer una mona de Pasqua fàcil? Descobreix totes les novetats!

Hola a tots i totes!

Ja s’acosta la Pasqua i una de les festes que gaudim més a casa nostre: el moment de fer la mona de Pasqua!

Un pastís de xocolata o un brioix deliciós, amb decoracions divertides amb fondant, sara,.. i per suposat xocolata per tot arreu!!

Per això us volem ensenyar trucs i productes que us poden facilitar la vida si sou padrins, o simplement gaudiu fent la mona pels de casa.

Comencem pels motlles clàssics de ous de xocolata, gallines o conills:

Per una banda tenim els clàssics motlles d’ou de plàstic tou i dur, que podeu omplir de mil coses, des de figuretes, passant per caramels, lacasitos, xocolatines de tot tipus,… inclòs hi ha autèntics cuinetes que l’omplen de mousse o un altre pastís!!

I la novetat d’aquesta Pasqua es el set de 3 motlles de plàstic dur de Ibili, ideal per decorar la mona amb més d’un ou. Consta de 3 ous de mides diferents, un petit llis, un mitjà en forma de pollet dins de l’ou trencat i un gran d’ou amb taques (que podreu aprofitar com a ou de dinosaure per altres pastissos!!)

També disposem de motlles per xocolata amb formes increïbles com aquests motlles de sabata de taló (en dos mides), bossa de mà, esfera, … pels més atrevits, amb un efecte final brutal!!

L’altre novetat d’aquest any son els nous motlles de Silikomart, modernitzant les clàssiques figures dels pollets i gallines, donant un acabat arodonit i molt divertit.

També podeu aprofitar qualsevol dels motlles de silicona per treballar la xocolata i fer decoracions increïbles per la mona, com els motlles de bombons, motlles per fondant, ….

O inclòs podeu fer unes galetes per decorar el pastís de xocolata donant un efecte 3D colorit molt divertit.

Parlant de xocolata no podem deixar d’aconsellar-vos les xocolates de Sosa, una empresa de Manresa, que generalment treballen amb el món professional, i que trobareu disponibles a la nostre botiga online o botigues físiques. Pels més professionals també disposem de la manteca de cacau, per treballar les figures de xocolata a la perfecció.

Si esteu interessats en el procés de temperar xocolata i com fer l’ou de xocolata a casa podeu consultar el nostre tutorial https://www.casarex.net/2016/02/como-hacer-un-huevo-de-pascua-de-chocolate/

I si voleu fer les vostres figures de xocolata, però voleu un acabat amb colors potents, teniu la opció d’utilitzar els Decomelts, mescla de xocolata blanca, amb un regust a caramel,… si no es proba es complicat d’explicar,… l’únic que podem dir és que son boníssims!! I tenen uns colors espectaculars!! Es treballen com la xocolata blanca, desfent a bany maria, i posant al motlle. Sense complicacions!

 

I si sou nous en el món de la rebosteria, també trobareu un bon sortit de preparats de Funcakes, fàcils de fer i amb resultats increïbles. Fins i tot disposem de la gamma sense gluten!!

I un indispensable dels últims anys, que cada dia té més adeptes, son les impressions alimentaries personalitzades!! Ens envieu la imatge que vulgueu, l’imprimim en paper de sucre o oblea, i la podreu posar sobre la vostre mona de Pasqua!! Podeu trobar informació sobre com encarregar les vostres impressions a https://www.casarex.net/2019/05/impresion-papel-azucar-personalizado/

I els més artistes no us oblideu de les mil possibilitats per personalitzar les mones de Pasqua que us ofereix el fondant!! Podeu fer petites figuretes de conillets, ous, pollets,… com en els nostre tutorials pas a pas.

Esperem haver-vos ajudat a trobar una solució que us enamori per fer la mona de Pasqua i que gaudiu aquesta data tan com nosaltres.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.