Noves mesures

Hola a tots i totes!

Us volem comunicar que degut a les noves restriccions sanitàries ens veiem obligats a tancar els següents dissabtes, el dia 9, 16, 23 i 30 de gener, 6 i 13 de febrer. La resta de setmana mantindrem les dues botigues obertes, a part de la botiga online, que continuarà activa amb total normalitat.

Tot i això, hem decidit recompensar als nostres clients per les possibles molèsties pel tancament d’aquests dissabtes, i hem decidit fer un 10% en tots els productes de la nostre botiga online. Només aquest dissabte dia 9 i aquest dissabte dia 16 de gener.

Podeu escollit l’opció de recollida en botiga, de manera que tindrem el paquet apunt per la seva recollida (a partir del dilluns), sense fer cues extenses o mantenir-se gaire estona dins la botiga,de manera que també ajudem a reduir l’exposició en espais tancats.

Evidentment també se’ls aplicarà el descompte a tots els clients que optin per l’enviament  casa.

Esperem que aquestes mesures siguin efectives a nivell sanitari i que ben aviat puguem tornar a la normalitat.

Cuideu-vos molt i cuideu als altres mantenint les mesures de seguretat.

Atentament Casa Rex

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.