Ofertes i descomptes del BlackFriday i el CyberMonday a Casa Rex

Ja ha arribat el famós Black Friday, Black Week, CyberMonday, Divendres negre,.. i nosaltres també aprofitarem per oferir-te unes ofertes increïbles a les nostres botigues de Sabadell, Terrassa i online.

Nosaltres hem decidit simplificar les ofertes: ni cal que miris un a un productes súper concrets amb descompte, ni necessites comprar 6 o 12 perquè s’apliqui el descompte, ni cal que facis una compra superior a,… Res d’això!

BlackFriday a Casa Rex Sabadell i Casa Rex Terrassa

A la nostres botigues físiques us farem un val pel 10% de l’import de les vostres compres entre el 23 i el 28 de novembre. Així de simple! Què passa si a la llista de productes de la meva compra n’hi ha amb descompte previ? Doncs aquesta oferta s’acumula amb el descompte previ, de manera que també s’hi aplicarà!

Aquests vals els podràs fer efectius a partir del dia 1 de desembre fins el 31 de desembre, ideal per gastar pels regals de Nadal.

 

I quines ofertes del Black Friday hi haurà a la web?

Doncs a la nostra botiga online encara ens hem tornat més bojos i durant tota la setmana hi haurà un 15% en totes les compres, de forma directa! Al final del procés de compra només hauràs d’introduir el codi BLACKREX i s’aplicarà el descompte.

Què passa si compres productes amb descomptes previs? Doncs el mateix que abans, s’aplicarà el descompte igual!

Aquest descompte no inclou els ports del transport ni es acumulable amb altres accions del BlackFriday de la botiga física.

Us heu d’afanyar, ja que només oferim 100 descomptes a descanviar!!! No dubteu i afanyeu-vos abans que s’acabin!!

 

I hi ha alguna oferta més?

Doncs la veritat es que,… sí! En honor a que el dilluns es CyberMonday, nosaltres oferirem un descompte del 10% en tots els productes a la botiga online. Aquesta oferta s’aplicarà entre el dia 30 de novembre, i les condicions generals son les mateixes que el BlackFriday.

Aprofita aquesta oportunitat i no ho dubtis!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.