Productes per facilitar la tornada a una rutina sana!!

Hola a tots i totes!

Ja han passat els primers dies la tornada a l’escola i estem tots un xic més tranquils, entrant a la rutina un altre cop. Hi pensàvem com podíem fer aquesta tornada una mica més fàcil i introduint alguns hàbits saludables,… i ja que tornem a passar més temps fora de casa (en alguns casos tot el contrari amb el teletreball, però igualment amb menys temps) hem decidit fer un post on us mostrem tot de productes que us poden facilitar la vida:

  1. Productes per menjar l’esmorçar o berenar fora

Tenim gran varietat de bosses per portar els “tuppers”, contenidors hermètics, porta entrepans, coberts,… però us volem fer una selecció dels més nous, més pràctics, i perquè no? Dels més estètics (que també mengem pels ulls;) )

Per una banda tenim un clàssic: El Boc’n’roll, per portar els entrepans de manera pràctica i ecològica. Evitem gastar plàstics i paper de plata, s’adequa mil mides i formes d’entrepà i cada any treuen dissenys nous. Aquest any s’hi han lluit i han presentat la línia de Mr.Wonderful.

boc'n'roll mr.wonderful
Boc’n’roll Mr.Wonderful

Però encara que tothom està enamorat del Boc’n’roll , nosaltres sempre hem estat molt fans del germà no tant conegut: el Snack’n’go. Es tracta d’una bosseta reutilitzable amb interior de material plàstic lliure de BPA, amb tancament del velcro i els mateixos dissenys que Boc’n’roll. Perquè ens agrada tant? Es una mida ideal per portar galetes, entrepans, fruits secs, torrades, raïm,… els estampats son increibles i els més petits no tenen cap problema amb obrir , tancar, guardar,… i es pot posar a la rentadora després d’uns quants viatges a l’escola o la feina ;)

Bolsa merienda Snack'n'go
Nuevos Snack’n’go de Mr.Wonderful en Casa Rex

Per un esmorzar diferent, també disposem dels Jar to Go de Lékué. Disposa d’un recipient i un petit compartiment, tot tancat hermèticament. Ideal per portar iogurt  i la fruita, el muesli, els cereals,.. a part per menjar-los cruixents i perfectes. Simple i pràctic que dona com a resultat un esmorzar deliciós! I també el podeu aprofitar per portar sopa amb crostons, verdures picades,…

I per últim, també una de les novetats d’aquests últims anys con les bosses de silicona Stasher. Podeu portar-les on vulgueu, cuinar al microones amb elles, son totalment ecològiques fetes principalment a partir de materials naturals, hipoalergéniques i evita la propagació de bacteris.  Podeu utilitzar-les per portar sandvitxos, fruits secs amb fruita, …

Bolsas silicona Stasher

  1. Productes per hidratar-nos i gaudir del cafè, té, batut de fruites,… fora de casa

Com a novetat d’aquesta temporada hem introduït un producte que ens fa molta il·lusió, i no només per la qualitat del producte, sinó per el valor de la marca. Estem parlant de les ampolles i termos Quokka. Aquesta marca dóna part dels seus guanys a entitats per ajudar a construir nous pous d’aigua a Etiòpia, per ser més autònoms, poder fomentar el cultiu i millorar la seva qualitat de vida.

A part son unes ampolles i termos molt ben fets, amb petits detalls que et faciliten la vida, com poder obrir per la meitat de l’ampolla per netejar millor o posar gel o trossos de fruita. I els estampats son fantàstics! N’hi ha per tots els gustos i diferents mides ;)

Botellas Quokka

  1. Productes per cuinar més ràpid i sa

Com a productes estrella per fer plats impressionants, sans i sense complicacions tenim un clàssic, un dels grans,… el papillot o estoig de silicona de Lékué. Sabem que pràcticament tothom el coneix, però continua sent una solució fantàstica per preparar tot tipus de plats al microones en súper poc temps i al vapor. A més a més a la seva web van sumant receptes molt bones i sanes que pots consultar. Nosaltres recomanem les patates tallades a rodanxes (amb una mandolina per anar més ràpid), amb una mica de tonyina, tomàquet i formatge. Amb 10 minuts justos (6 de microones) tens un plat ràpid, sa i deliciós!

estuche vapor Lékué

També recomanem la utilització de les mandolines i talladors de verdures en espirals per fer increïbles amanides, rolls vegetals estil “fajita”, o uns woks increïbles i lleugers per sopars suaus i boníssims.

Mandolinas y cortadores verduras

I una novetat d’aquest any es el Veggie Slicer, un tallador per fer làmines de vegetals i hortalisses, com patates, albergínies, carbassó,…. per fer uns rotllets amb vapor, o lasanyes vegetals,….  que es poden deixar fent tranquil·lament mentre fas alguna altre cosa.

Esperem que pugueu aprofitar aquests consells per mantenir una bona alimentació sense deixar de banda tota la activitat del dia a dia, i desestressar-vos una mica. ;)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.