Encara a la fase 0, cita prèvia a les dues botigues

Noves noticies per tornar a obrir!

Com finalment no hem passat a la fase 1 del desconfinament, sinó que ens quedem a la fase 0, en les dues botigues, hem optat per l’obertura amb cita prèvia.

Podreu demanar hora per internet dirigint-vos a les pàgines següents:

Botiga de Sabadell

Botiga de Terrassa

Si realitzeu la reserva d’hora via mòbil, assegureu-vos de pitjar el botó d’acceptar del final de la pàgina. Quant hagueu realitzat correctament la reserva rebre un email de confirmació.

Podreu veure que disposem de períodes de 15 minuts per escollir hora, i que hi ha disponibilitat de 2 dependents. Com continuem realitzant el mateix horari ( de 9.30h a 13.30h i de 17.00h a 20.30h) , les hores del migdia estan deshabilitades.

Ens agradaria que la franja horari de 10 a 11 donéssiu prioritat a les persones majors de 65 anys, ja que coincideix amb l’hora estipulada per aquesta població per sortir, alhora de reservar la cita prévia.

Les reserves de cita prèvia es podran realitzar a partir del dilluns dia 11 de maig a la botiga de Terrassa i dimarts 12 de maig a la botiga de Sabadell (ja que a Sabadell el dilluns es la festa de la Salut).

Si pel que sigui no podeu accedir a la web o teniu problemes, també podreu demanar hora via telefònica dins de l’horari d’obertura.

També disposeu de l’opció de recollida a la botiga, on haureu fet la comanda a la nostra botiga online i tant sols passeu a buscar el paquet. En aquest cas no es necessari demanar hora, podreu passar dins l’horari i nosaltres us traurem la comanda, però si necessitareu rebre el correu de confirmació conforme el paquet està preparat.

Demanem que els clients vingueu amb les proteccions adequades, com guants i mascareta, per protegir-vos i protegir-nos a tots.

Esperem que dins els problemes d’aquesta nova situació us puguem donar el servei més similar al habitual i la calidesa de sempre, encara que sigui a distància. :)

 

Atentament Casa Rex

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.