COVID19: Tancats però amb enviaments 1 cop a la setmana!!

Hola a tots i totes!!

Esperem que tots estigueu bé i afronteu la situació amb tot l’optimisme i bon humor possible, seguint les recomanacions i fent pinya ( a distància).

Les nostres dues botigues continuen tancades pel confinament, però per agilitzar les comandes online que s’estaven enrederint molt, hem pres la decisió de fer enviaments un cop a la setmana. La nostra botiga online la podeu trobar a https://tienda.casarex.net/.

D’aquesta manera minimitzem el risc, ja que el missatger només s’ha de desplaçar un cop, i la persona que s’encarrega de preparar els paquets no entra amb contacte amb més gent.

No podem dir quin dia de la setmana es fan els enviaments, ja que depenem de la companyia de transport, que ens facilita unes hores concretes i fan el que poden.

No volem posar en risc a més gent de la necessària per això prenem totes les precaucions possibles. Som conscients que hi ha molta gent que necessita material, recanvis,  inclòs els productes alimentaris per fer els pastissos d’aniversari que passem tancats (sabem de que parlem perquè ja n’hem passat dos a la nostre petita família, i anem cap el tercer jejeje).

El que no realitzarem seran les impressions comestibles fins a que tornem a obrir, ja que el seu enviament es més complicat i el personal no es el mateix.

Esperem que aprofiteu el confinament en la mesura possible per dedicar-vos a petits plaers, en el nostre cas la cuina, amb més tranquil·litat i per reconfortar d’alguna manera als de casa, tant petits com grans.

Molts ànims a tots, i esperem veure’ns ben aviat !!!

Una forta abraçada virtual a 2 metres de distància!!

#joemquedoacasa

#totaniràbé

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.