Pastís de maduixes amb nata vegetal a la llimona amb trampa!! (i versió sense gluten)

Bon dia,

Com sempre, ens agrada provar els nostres productes a casa, i ens encanten, sobretot, aquells productes que ens faciliten la vida i ens ajuden a tenir, com en aquest cas, un pastís amb una pinta increïble amb el mínim temps i esforç.

Avui hem preparat un pastís amb el preparat de pastís de Funcakes, amb una nata de llimona amb la nata vegetal Ambiante i el concentrat de llimona de HomeChef i maduixes. Què us sembla? Amb un parell d’horetes (contant el temps de repòs i tot) el podeu tenir fet ;)

Podeu fer tranquil·lament el pastís sense gluten gracies al preparat de Funcakes sense gluten, que també està boníssim!. El concentrat de llimona no posa indicacions de que sigui lliure de gluten, per això recomanem l’ utilització de l’essència de llimona de ChefDelice. La nata vegetal Ambiante es lliure de gluten, podeu veure la fitxa tècnica a la fitxa del producte de la nostra botiga online en un arxiu descarregable.

Ingredients:

250gr Preparat de pa de pessic Funcakes

4 ous

25ml aigua o llet

1 culleradeta vainilla (opcional)

0.5L de nata vegetal Ambiante

5 culleradetes de pasta de llimona HomeChef

Maduixes

Fulletes de menta

Gerds

Preparació

  1. Seguim el procediment que indica el paquet del preparat de Funcakes. Si voleu la recepta pas a pas podeu consultar-ho aquí. Nosaltres hem utilitzat un motlle alt de 18cm i quant tenim la mescla feta hi afegim un xic de vainilla i mesclem una mica més. Enfornem a 175ºC durant 30minuts.
  2. Deixem refredar el pastís en una reixa refredadora i mentrestant podem fer la nata amb llimona.
  3. Batem la nata Ambiante amb unes varilles elèctriques fins que es munti. Un cop muntada hi afegim la pasta de llimona i mesclem fins que s’hagi repartit bé. Anem provant la nata per determinar la potència de llimona que volem, més suau o més potent, afegint poc a poc la pasta de llimona.
  4. Ja podem muntar el pastís! Tallem el pastís amb l’ajuda de una lira per procedir a farcir-lo. Podem fer un tall o dos, obtenint dos o tres pisos de pa de pessic.
  5. Agafem el primer pis repartim la nata amb gust de llimona, repartim uns trossets de maduixes, posem els segon pis de pa de pessic, repetim el procés anterior si tenim un altre pis, i sinó només ho cobrim amb la nata i l’ajuda d’una espàtula de reposteria.
  6. Amb l’ajuda d’una màniga pastissera i una boquilla estrellada (la 1M de Wilton per exemple) fem les petites muntanyetes de nata.
  7. Decorem amb trossets de maduixes, gerds i fulles de menta.

Observacions del resultat:

El preparat de pa de pessic de Funcakes es facilíssim de fer i sempre queda súper esponjós! I no es gaire dolç, de manera que podràs farcir-lo del que vulguis ;)

La nata vegetal Ambiante s’utilitza molt en pastissos per encàrrec per la seva estabilitat i perquè aguanta millor les condicions ambientals (calor a l’estiu). Molts clients professionals ens comentaven que la mesclaven amb ½ o 1/3 de nata convencional, ja que algunes marques tenen un regust a llet vegetal, però en aquest cas amb la llimona no s’ha notat gens la diferencia.

Veureu que no afegim sucre a la nata vegetal, això es degut a que ja està ensucrada, de manera que no fa falta afegir sucre glaç.

Ens agradaria fer un altre tast del pastís per poder comentar-lo millor,…. però no n’ha quedat ni un tros!! ;)

Ja veieu que no es difícil, i que no requereix ni grans habilitats ni molt temps ;)

Animeu-vos!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.