Idees de Sant Valentí: Sorprèn a la teva parella de manera fàcil!

Hola a tothom!!

S’acosta el dia dels enamorat per excel·lència, Sant Valentí!!

I qualsevol excusa es perfecte per donar una mica d’amor als que ens envolten. Per això us volem ensenyar les possibilitats que teniu per donar una petita sorpresa casolana amb la millor de les intensions.

Podeu optar per un clàssic y fer uns bombons xulíssims sense gaires complicacions. Fonen una mica de xocolata, afegint fruits secs,  fruita seca, galeta trinxada,… omplim el motlle i deixem refredar. També ho podeu fer amb els decomelts, així aconseguireu uns preciosos bombons o decoracions de color vermell o del color que vulgueu ;) Aconseguireu uns increïbles bombons, i fets per vosaltres, que això suma punts!

 

També podeu optar per un altre clàssic: el pastís amb forma de cor. En aquest cas podeu escollir entre la forma llisa, motlle desmotllable (si voleu fer mousse, un tiramisú especial,… o simplement per desmotllar més còmodament),…

 

I també disposem del pastís sorpresa, on enforneu el pa de pessic, farciu l’orifici que deixa el motlle, poseu un sobre l’altre,… i quant el talleu veureu un preciós dibuix en forma de cor! Fàcil i que segur sorprendrà.

I unes galetones en capsa sempre donen un alegria i aguanten més dies que un pastís. D’aquesta manera pot celebrar Sant Valentí molts més dies ;) Això si, han de ser de xocolata!

I si dieu,… soc un desastre amb la reposteria, tenim la opció infalible: els preparats de Funcakes! N’hi ha per fer galetes, glassejat, pa de pessic,.. i el clàssic Red Velvet, el pastís per excel·lència de Sant Valentí! Ah! I també tenim la versió sense gluten, aquí pot gaudir tothom ;)

 

I per decorar qualsevol de les creacions dolces, tenim els sprinkles en forma de cor de sucre o boletes, que sempre donen un toc extra.

 

Si esteu summament ocupats, no teniu temps,… i sou addictes al cafè , podeu tenir un petit detall i preparar un bon cafè, o capuchino, amb un dibuix amorós, només espolsant una mica de cacau o sucre glaç amb les nostres plantilles. També les podeu utilitzar per decorar galetes amb una mica de glassejat, encara que sigui més feina.

 

I si realment no sou de dolços,… també tenim la versió salada: un motlle per fer hamburgueses en forma de cor! Que hi ha més romàntic que un dels seus plats preferits en forma de cor? Segur que serà tota una sorpresa!

 

I si sou una mica més manetes, podeu aconseguir fer sushi en forma de cor amb l’estoreta per sushi, o tallar carbassó o posar el una mica de salmó en forma de cor. Pels que no tenim tantes habilitats, sempre pots emplatar les peces fent un cor y posar un missatge amb salsa de soja reduïda (al foc fent-la una mica més densa i intensa)  ;)

Per posar dedicatòries als plats lo ideal es utilitzar biberons de cuina, que us facilitarà molt la vida.

Esperem que alguna de les idees que us hem donat ajudin a donar una petita sorpresa a la vostra parella o futura parella, qui sap ;)

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.