La nova botiga Casa Rex Terrassa ja ha obert!!

Hola a tots i totes!

Ja podem dir que la botiga de Terrassa està oberta !! Vam inaugurar el passar dia 29 d’octubre i va ser tot un èxit :)

Haureu de tenir una mica de paciència aquests primers dies, ja que estem pendents de que arribin part de les comandes dels nostres distribuïdors, i pot ser que ens faltin algunes de les coses més especialitzades. Però no patiu! Que segur que disposarem de tot el material ben aviat.

També volem agrair a tota la gent que ens va venir a veure i de la bona rebuda que ens ha donat tothom.

A partir d’ara, a part del servei de sempre, hi sumem la opció de recollida de les compres online de la nostra botiga online a la botiga de Terrassa!! Encara més fàcil per aquells que tenen més pressa, o que han d’enviar a algú i així s’asseguren de que compren el que volen.

I encara una novetat més: les impressions comestibles!!! Ja les podeu encarregar i en un període de 48h les podreu passar a recollir per la botiga de Terrassa. Trobareu tota la informació a l’entrada del nostre blog: https://www.casarex.net/2019/05/impresion-papel-azucar-personalizado/

Ja anirem comentant totes les novetats, fires, promocions,… com sempre i ens veiem ben aviat!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.