Obrim la botiga de Terrassa!!

Finalment, després de tots els problemes, l’incendi, els enrederiments,…. ja podem posar una data per la obertura a la nostra nova botiga Casa Rex Terrassa!!

Estem molt il·lusionades i il·lusionats de poder obrir el proper dia 29 d’octubre!!!

Volem fer festa grossa i formar part del Raval de Montserrat com ho va fer l’antic Casa Rex. Per això organitzem la inauguració oficial a les 18h d’aquest dimarts, i us convidarem a una copa de cava per celebrar-ho amb nosaltres :)

Podem avançar que hi haurà algunes coses que canviaran una mica, encara que la seva essència serà la mateixa: atenció personalitzada, coneixement del producte, tot tipus d’estris, tant del món quotidià com del professional,… i sempre amb la millor intenció.

Per això, els que ja hereu clients /amics, trobareu algunes cares conegudes darrera el taulell ;) Estem molt contents de que tant el Jordi, la Sílvia, com la Pili s’hagin tornat a sumar a la nostra nova aventura!!

Els canvis aniran més relacionats amb la direcció, ja que com ja deveu saber, el Josep i la Glòria s’han jubilat, hem passat a fer-nos càrrec l’altre banda de la família, que originalment vam obrir la botiga de Sabadell i la botiga online.

A la botiga de Sabadell, els que ens coneixeu, sabreu que disposem d’una especialitat que des de la botiga de Terrassa no tocaven tant: la Reposteria!! Introduirem gran varietat de productes nous, inclosos alguns alimentaris, motlles 3D, caixes de pastís, estands de pisos, fondant,… i fins i tot farem impressions personalitzades!

Estem molt il·lusionats amb el nou Casa Rex Terrassa i ens sentim molt recolzats per tota aquesta gent del barri que ens ha anat donant ànims per tirar endavant el projecte amb més força.

Us esperem a la inauguració aquest dimarts a la tarda, esteu tots convidats!! ;)

Atentament Casa Rex, ara sí, Terrassa!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.