Ja tornem a ser aquí i tornada a l’escola!!

Ja hem tornat de vacances, amb les renovades, i preparats per la tornada al cole! Ja tenim molt per oferir-vos.

Podem començar pels nous dissenys de Boc’n’roll, ideals pels més petits, i no tant petits (de fet, alguns de nosaltres ja n’hem reservat algun).

Per als que encara no coneixeu que és el Boc’n’roll podem dir que es tracta d’un porta entrepans molt pràctic i ecològic. Es tracta de una tela, amb una banda amb acabat plàstic, lliure de BPA i reutilitzable, ideal per embolicar els entrepans. S’adapta a moltes mides i formes d’entrepà, i el seu tancament amb Velcro el fa ideal pels més petits. Per netejar-lo simplement has de passar un drap moll per la part interior o posar-lo a la rentadora. Súper pràctic.

També podeu trobar la versió en bossa, que funciona exactament igual, amb velcro, i podràs portar galetes, sandwichs, fruita,… el que vulguis per picar o berenar.

Per tots aquells que preferiu prescindir de tot tipus de materials plàstics, us presentem els contenidors de vidre amb les millors mides per menjar fora. I justament ara tenim d’oferta la bossa porta aliments amb aquests contenidors, i surten molt bé.

I acabem de rebre nous dissenys dels gots de bambú, amb tapa de silicona, molt còmodes i divertits.

També us volem recordar dos dels clàssics dels últims anys: l’ampolla Ellipse, disseny senzill per elegant i molt pràctic, amb els nous colors nòrdics súper moderns; i el joc de coberts d’acer inoxidable amb estoig, amb els mateixos colors, còmodes i útils.

 

I anirem rebent més novetats aquests últims dies, o sigui que ja teniu excusa per passar a veure’ns;)

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.