Impressió amb paper de sucre i oblees personalitzades. Tot el que has de saber!

Bon dia a tothom,

Avui volem parlar de les impressions comestibles o papers de sucre personalitzats, de quines opcions teniu i el que necessitem saber per poder realitzar correctament els vostres encàrrecs.

Anirem comentant punt per punt diverses coses que us poden ajudar a decidir per una imatge o altre o per un tipus de paper o altre.

1.Què es una impressió en paper de sucre o oblea personalitzada i per a que serveix?

Les impressions comestibles son impressions fetes amb tinta comestible sobre paper comestible. Això les fa molt versàtils per fer decoracions dolces. Podem imprimir qualsevol foto o imatge amb qualitat suficient, de manera que podem personalitzar els nostres pastissos, galetes, piruletes,… per a qualsevol ocasió.

2.Quines formes podeu demanar? Es poden modificar les proporcions de les imatges?

Podem imprimir qualsevol cosa que estigui dins d’un DinA4, i després podreu retallar la imatge sense problemes. Si voleu podem marcar una rodona sobre la foto de la impressió, de manera que pugueu seguir la línea a l’hora de retallar la imatge.

Penseu que si la imatge es rectangular i voleu el format rodó, gran part de la imatge quedarà retallada. Si voleu podeu fer un exercici súper fàcil per tenir una idea aproximada del que entra dins la rodona y per tant quedarà dins el format i sortirà. Poseu sobre la imatge un bol transparent de la mida aproximada, o un got si feu aquest exercici amb la pantalla del mòbil. Veureu el que queda fora del format i no apareixerà.

També heu de pensar que si ens demaneu un format rectangular i disposeu d’una fotografia més aviat quadrada, i no la voleu retallar, aquesta es deformarà.

3.Quina mida pot tenir la impressió en paper de sucre o oblea comestible?

Nosaltres podem imprimir com a màxim la mida de un DinA4, amb un marge de 2cm per cada banda aproximadament. Per tant la zona imprimible aproximada es de 28cm x 20cm. En el cas de voleu una imatge rodona, el màxim seran uns 20cm de diàmetre.

 

 

4.Quina qualitat de imatge necessitem perquè es vegi correctament la impressió comestible?

La mida ideal per una imatge que ocupi tot el DinA4 es de 2500x3500pixels. Encara que hem realitzat moltes impressions amb imatges una mica més petites i es veuen molt bé, depèn del tipus de imatge i del nivell de detall. Per imatges rodones, amb una resolució de uns 1500pixels quedarà bé.

Si teniu dubtes sobre la resolució es tant fàcil com imprimir la imatge, amb la mida que voldreu, a casa amb un paper normal i veureu com queda.

 

Si busqueu la imatge que voleu imprimir per Google imatges haureu de seleccionar Eines>>Mida>>Gran. D’aquesta forma filtrareu les imatges i sortiran només les que, en principi, tenen la resolució necessària per imprimir-les.

I si heu trobat la imatge a través de Pinterest pots descarregar-la seleccionant “…” i descarregar la imatge.

5.Quines possibilitats de paper tenim disponibles?

Els papers més utilitzats per les impressions son el paper de sucre i la oblea comestible.

6.Quina diferencia hi ha entre el paper de sucre i la oblea comestible?

El paper de sucre es molt més flexible que la oblea. També es més gruixut, te molta més definició dels detalls i colors més vius. Tot això el fan un candidat perfecte per les impressions de fotografies, especialment si son fosques. Al ser més flexible permet posar-la fins i tot als laterals dels pastissos, adaptant-se a la forma.

 

 

Per altre banda la oblea es un paper molt més fi i s’ha de manipular amb més compte. Aquest tipus de paper es molt similar a les hòsties de l’església. En el cas de la oblea, els colors més intensos o foscos solen produir unes petites bombolles, de manera que no es la millor opció per imatges amb colors potents.

7.Com hem d’aplicar el paper de sucre?

El paper de sucre ve enganxat a una làmina d’acetat, de manera que es més fàcil de manipular i retallar. Un cop retallat (ja que mai venen pre-tallats), es separen de la làmina d’acetat i es col·loquen sobre la superfície desitjada. Recomanem aplicar una mica de frosting, glacejat, crema de xocolata,… no recomanem posar-la sobre crema pastissera, ja que la quantitat de humitat i la necessitat d’anar a la nevera poden fer malbé la impressió.

De fet, no recomanem posar el paper de sucre a la nevera, ja que es poden posar gotes de condensació sobre la imatge i esborronar-la.

Podeu utilitzar les impressions en paper de sucre sobre galetes glacejades, pastissos, tot tipus de postres,… inclòs podeu fer increïbles piruletes de xocolata. Podeu veure com es fan a aquesta entrada del nostre blog.

 

8.Com hem d’aplicar la oblea comestible?

Primer heu de retallar la imatge amb la forma desitjada. Al no disposar d’acetat l’aplicarem directament. Recomanem utilitzar glacejat (excloent la crema pastissera), igual que amb el paper de sucre. Recomanem no aplicar-la sobre glacejat fosc, ja que la oblea es molt més fina i transparenta una mica.

9.Quan puc recollir la meva impressió?

Demanem unes 24 hores d’antelació de dies laborables en el cas de la botiga de Sabadell. En el cas de la botiga de Terrassa us demanem unes 48h d’antelació, ja que es un servei nou i volem assegurar que disposeu de la impressió a temps.

 

10.Quin tipus de format de imatge haig d’enviar?

Si la imatge està preparada per imprimir directament, sense modificar la mida ni res, en format PDF. Si s’ha de modificar la mida o marcar la rodona per sabor per on retallar en el cas del pastís rodó, millor en JPG.

 

11.Quines dades necessitem que ens envieu?

Totes les impressions s’hauran d’enviar per email. No acceptarem imatges enviades per Whatsapp, ja que baixa moltíssim la resolució, ni imatges en Pendrive.

Només s’acceptaran imatges enviades per email a impressions@casarex.net.

Necessitem que ens faciliteu un nom i un número de telèfon per solucionar possibles dubtes sobre les imatges o la impressió.

Nom

Telèfon

Email

Tipus de paper

Format de la imatge (rodona, rectangular,..)

Mida

Punt de recollida (botiga de Sabadell o botiga de Terrassa)

Arxiu

12.Quin preu te una impressió comestible?

En el cas del paper de sucre, la impressió d’un DinA4 surt per 6,95€, i la oblea 5,95€.

 

Esperem haver solucionat les vostres preguntes sobre les impressions de paper de sucre o oblees i que us animeu a fer-les. Ja veieu que queden increïbles!

 

 

3 Replies to “Impressió amb paper de sucre i oblees personalitzades. Tot el que has de saber!”

 1. Angela Ascencio says: Respon

  Deseo imprimir un papel de azúcar como puedo enviar lallla foto que deseo es para un cumpleaños

  1. Hola Angela,
   puedes enviar la foto a impressions@casarex.net, siguiendo las indicaciones de ésta misma página. El único problema es el tema del confinamiento, que hasta que no podamos abrir no podremos hacer la impresión y tu podrás pasar a recogerla. Eso ya dependerá de si puedes esperar, y cuando sea el cumpleaños.
   Esperamos poder ayudarte,
   atentamente Marta,
   Casa Rex Online

 2. Las impresiones de azucar personalizadas es de lo más divertido que existe ya que puedes utilizar tanto una foto de amigos o lo que te apetezca como una frase y todo se puede comer junto a una tarta o con lo que lo quieras acompañar como bien explicas en el post.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.