Tutorial pas a pas per fer pollets de fondant per la mona de Pasqua

Hola a tots i totes!

Segona tanda del tutorial per fer figuretes per la mona de Pasqua. Aquest cop ens

hem decidit per fer uns petits pollets de fondant, súper fàcils de fer, que també podreu utilitzar per molts altres pastissos o cupcakes.

Realitzarem un pollet dret i un que s’ha enfonsat dins del pastís, o sigui que només li veurem el cul, tot pas a pas.

Doncs som-hi!

Necessitarem:

Fondant groc

Fondant taronja

Retolador alimentari negre

Cola alimentaria

Maizena, sucre llustre o Crisco

Pinzell

Ganivet de cuina

Superfície llisa on treballar

 

Com fer el pollet de fondant

Per poder treballar còmodament us recomanem fer-ho sobre una superfície llisa, i si observem que el fondant s’enganxa a la superfície o a les mans, utilitzeu una mica de maizena, sucre llustre o Crisco per evitar-ho.

1.Farem totes les peces de fondant que es veuen en la imatge: 1 bola gran de color groc, 2 triangles arrodonits petitons de color groc, 2 mini xurros de color groc, 2 triangles petits de color taronja una mica arrodonits i 1 petit con de color taronja.

2.Enganxarem amb la cola alimentaria els 2 petits triangles grocs, un a cada lateral de la bola gran. Podem aixecar una mica una de les puntes de cada triangle, les dues de la mateixa direcció, per fer l’efecte de que està aixecant les ales.

3.Enganxarem els dos triangles de color taronja més arrodonits a mode de peus. Els col·locarem a la part inferior i una mica juntets, encara que també els podeu posar molt separats, com si estigués espaterrat.

4.Enganxarem el con taronja a mode de bec, entre les dues ales.

5.Només ens queden els dos xurros de color groc. Intentem que un sigui un pèl més  llarg que l’altre. També intentarem arrodonit una mica els extrems. Els enganxarem a la part superior, a mode de dues plomes que surten del cap, per donar-li un aire més simpàtic.

6.Finalment farem dos puntets sobre el bec, a mode de ulls, amb el retolador de tinta comestible negre. Si sou més artistes li podeu fer expressions diferents com els emoticones.

 

Com fer el pollet de fondant enfonsat dins el pastís

1.Partim de les peces de fondant de la imatge: 1 bola gran de color groc, 2 triangles arrodonits petits de color groc, 3 xurros petits de color groc i 2 triangles arrodonits de color taronja.

2.Li enganxarem els dos triangles arrodonits de color groc als laterals, igual que hem fet amb la versió anterior. Farem que les parts de l’ala més aixecades o separades de la bola gran siguin les de més amunt o una mica cap els laterals.

3.Tot seguit li enganxarem els peus, els dos triangles taronges per la zona superior o lateral de la bola groga. La posició dependrà una mica de en quina direcció em aixecat les ales, que haurà de ser la mateixa que la d’on col·loquem els peus.

4.Finalment enganxarem els petits xurros de color groc a la part alçada del cul, per donar-li un toc divertit. Recomanem que siguin desiguals, per donar un aire més còmic.

Esperem que els utilitzeu per decorar tot tipus de postres, pastissos,… i per descomptat, per la mona de Pasqua.

Que vagi molt bé!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.