Piruletes de xocolata personalitzades pel dia de la mare!

Hola a tothom!

Ens estem preparant pel dia de la mare, i volíem tenir un petit detall per elles, però que alhora pogués fer tothom. I hem decidit fer un tutoria pas a pas per fer unes fantàstiques piruletes de xocolata personalitzades ;)

Les podreu fer amb els nens, segur que els hi encantarà.

Partirem d’unes imatges en paper de sucre, una impressió comestible personalitzada que podeu encarregar a la nostra botiga. Podeu agafar fotos vostres, els dibuixos i dissenys que vulgueu,… i ho imprimirem amb la nostra impressora alimentaria. Podeu trobar els passos per encarregar les imatges a aquesta pàgina.  Si voleu també disposem d’algunes impressions fetes amb el disseny que utilitzem en aquest tutorial, per als que tinguin més pressa ;)

Necessitarem

Impressió comestible personalitzada amb les imatges desitjades

Xocolata de fondre

Bastonets de piruleta

Paper de forn

Màniga pastissera

Tisores

Cassó bany María

Safata

  1. Retallarem les impressions comestibles personalitzades obtenint uns discs de paper de sucre que passaran a ser les nostres piruletes. Les disposarem sobre la safata del revés coberta de paper de forn, d’aquesta manera no s’embrutaran i les podrem transportar i deixar reposar un cop acabem. Posarem tots els dibuixos drets mirant des de fora de la safata, així podrem encarar els pals cap enfora i els dibuixos no quedaran del revés.
  2. Un cop tinguem tots els discs de sucre ben posats podrem retirar els paperets de plàstic protectors i deixar-los boca avall.
  3. Fonem la xocolata en un cassó per fer el bany María o al microones (amb molt de compte a intervals de 10 segons).
  4. Introduïm la xocolata fosa a la màniga pastissera.
  5. Amb l’ajuda de la màniga, repartirem la xocolata entre els diferents discs de paper de sucre. Recomanem no acostar-nos molt als laterals, ja que la xocolata es pot desplaçar una mica tacar la cara de l’impressió del discs de sucre.
  6. Col·locarem els bastonets de piruleta sobre els discs de sucre amb xocolata i incorporarem una mica més de xocolata per acabar de tapar els bastonets.
  7. Deixem refredar les piruletes, i passades un parell d’hores ja estaran sòlides.

Les podeu presentar en un got o dins de bossetes de cel·lofan. Segur que els hi encantaran!

 

També en podeu fer per qualsevol motiu, aniversaris, la mona de Pasqua, clavades per donar més volum als pastissos,… Ja veieu que són molt fàcils!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.