Dia del pare 2019, regals originals per tot tipus de pares “cuinetes”

Ja s’acosta el dia del pare, i com a bons fills/filles, volem fer-los algun detallet per fer-los sentir especials. Buscant, hem trobat moltes opcions, per tot tipus de pares, dels amants de la cuina, de la ciència aplicada a la cuina, del bon menjar, de la cuina internacional, de la reposteria,… Esperem que trobis el detall que busques entre les opcions que et proposem, i que tingueu un dia del pare molt especial.

Regals per pares…

Pels més internacionals disposem de tot tipus d’utensilis per fer plats de tot el món.

Per una banda, pels enamorats de la cuina italiana, tenim un dels imprescindibles per aquesta meravellosa cuina: la màquina de pasta. Podrà fer pasta fresca en forma de tallarines, espaguetis, lasanya,.. y podreu complementar el regal amb tot tipus d’accessoris perfer pasta farcida, macarrons,… per gaudir de l’autèntic gust d’Itàlia.

Per als més “salsers” i amb gust pel picant, disposem del “prensatortillas“, per fer les clàssiques tortillas o fajitas mexicanes, farcint-les amb carn, xile, salses,.. ¡el que vulgueu!

Per als amants de la cuina oriental, disposem dels Woks, per fer deliciosos saltejats de verdures, fideus, gambes, carns,… amb salsa de soja, teriyaki,.. per acompanyar qualsevol tipus de plat oriental o no.

Per als enamorats de la pizza del divendres o dissabte a la nit, disposem de 3 productes que segur li encantaran. Per una banda, la pedra de pizza, per aconseguir una base cruixent, cuinada com si la fornajessiu en un forn de pedra. Per altre banda, et presentem la pala per pizza, per posar-la i treure-la del forn com un professional. I per últim, si es un artesà i fa la massa, el joc d’espàtules de forner segur que li ajudarà a fer les pizzes, pastissos, salses,.. mil coses. Són molt versàtils!

Per als aficionats a la cultura americana, ni es pot posar en dubte que la gran estrella es l’hamburguesa. Amb el motlle d’hamburguesa que us presentem podreu fer tot tipus d’hamburgueses gourmet personalitzades: amb carn y formatge, amb farcit de formatge blau, amb la barreja de carns que més us agradi,.. inclòs les podreu personalitzar segons la pel·lícula que veieu, per exemple.

Amb una visió més científica, segur que els enamorarà tot el que fa referència a la cuina més experimental.

En aquest aspecte disposem de sifons per fer espumes, nates, salses molt esponjoses,… inclòs pans de pessic al microones. Deixa que creï un petit laboratori a la cuina i gaudeix dels resultats a la taula.

 

O si el que li agrada es experimentar amb moltes especies també tenim aquest especier amb aspecte modern i tecnològic que segur li encantarà.

Para los cocinillas más prácticos, que les gusta la eficiencia e ir al grano.

Presentem la mandolina de la marca Oxo, per fer rodanxes de tot tipus de verdures i hortalisses amb molt poc esforç i sempre amb talls perfectes. Aneu en compte que talla molt!

I no hi ha res que frustri més que els ganivets que no tallen. Doncs s’ha acabat! Els ganivets d’Arcos tallen a la perfecció, i aquest ganivet Santoku es ideal per tallar carns, verdures,… sense frustrar-se ni una mica.

Per els més reposters tenim un parell de motlles molt pràctics per poder fer tot tipus de pastissos, i donar un toc dolç a casa.

El motlle rectangular de Wilton es summament versàtil, podrà fer tot tipus de pas de pessic, brownies, pastissos rectangulars,.. I l’altre motlle que us presentem es el motlle de Kuchenprofi 2 en 1, que li permetrà fer qualsevol pastís rodó, i canviant la base, qualsevol bundt cake o pastís springform. Ideal pels reposters més inquiets.

 

I per aquells que no els hi agrada la reposteria però els hi encanta degustar-la, i decidim fer-li un detall dolç,..

Disposem de gran nombre de talladors de galeta temàtics i de preparats per fer galetes i glacejats,… per no complicar-nos la vida!

 

Pels amants del vi,

disposem de tot tipus de productes de vi i còctel, des de un set de bomba de buit amb taps, passant per refredadors d’ampolles, o llevataps elèctrics, o acabant per ampollers de disseny, encara que a la nostra botiga online hi ha moltes més opcions.

 

Que necessiten una mica de relax,…

Disposem d’una tetera/cafetera d’èmbol a un preu increïble, i que facilitarà que es faci el té o cafè preferit.

I si li agrada gaudir del formatge,… tenim aquesta formatgera que es ideal, a part de formatgera també la podrà fer servir per tallar els formatges i embotits a sobre, ja que disposa d’una taula de tallar dins. Moderna, bonica i útil. Que volem més?

I si on es relaxa es a fora, doncs disposem d’un gran assortit d’ampolles termo Chilly’s, que a part de mantenir la temperatura de les teves begudes a la perfecció, li donarà un toc molt modern i estètic amb els seus increïbles estampats.

Esperem que les nostres idees us hagin ajudat a escollir quin es el millor regal per aquest dia del pare 2019. Que gaudiu molt d’aquest dia tan especial! I moltes felicitats a tots els pares, Joseps i Josepes!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.