Expliquem perquè s’han retirat alguns productes Wilton

Hola a tothom!

Aquest es un post informatiu sobre alguns productes de la marca americana Wilton, que ha retirat certs productes alimentaris.

Quins productes estan afectats?

Dins d’aquests productes trobem tots els colorants en gel, colorants de xocolata, el tubs de glacejat preparat, alguns colors de CandyMelts, essències… Nosaltres ja els hem retirat de la venta, tan a la botiga física com a la botiga online.

Son perillosos per la salut?

Des de la mateixa empresa, Wilton, ens han demanat que retirem uns productes concrets, encara que ens han assegurat que no tenen cap tipus d’afectació a la salut, de manera que tots el clients que han adquirit algun d’aquests productes, es poden seguir utilitzant, sense cap risc.

Perquè han retirat aquests productes alimentaris?

La venta de productes alimentaris amb GMO (organismes modificats genèticament) te una regulació molt estricte a la Unió Europea, encara que a Estats Units no tenen cap tipus de problema, i es continuen comercialitzant.

I ara què?

Wilton està cooperant amb la investigació d’aquests productes i ha retirat aquests de manera preventiva. Una vegada finalitzada la investigació, i fent les modificacions pertinents, tornaràn a comercialitzar els productes retirats, el més aviat possible.

I mentrestant?

Disposem d’altres productes que es poden utilitzar per substituir els productes retirats: pels colorants en gel i de xocolata, disposem dels colorants Funcakes, que serveixen tant per masses, glacejats, xocolata,… pel que fa als CandyMelts, disposem dels Decomelts de Funcakes, amb alguns colors més, les essències de Wilton es poden substituir per pastes de fruites de Homechef ( de primera qualitat i naturals) o la gama de Chef Delice que tenen gran varietat.

Esperem que es solucioni el problema ràpidament i continuem treballant amb aquests fantàstics productes.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.