Casa Rex Terrassa tanca després de 47 anys, Casa Rex Sabadell continua amb més força que mai!

Hola a tots i totes!

Avui ens entristeix informar-vos d’una noticia que ens fa una petita esquerda al cor, però que no podem evitar. La nostra botiga germana de Terrassa tanca les portes definitivament. Hi ha rumors de tot tipus del motiu del tancament, però la veritat es tan senzilla com certa; els propietaris, la Gloria i el Josep, es jubilen. Els hi desitgem que gaudeixin molt i descansin després de tots aquests anys d’esforç i dedicació als seus clients de Terrassa.

Penseu però que no us deixem sols, encara podeu acudir a nosaltres a la nostra botiga de Sabadell, on trobareu la germana de la Gloria, o a la nostra botiga online, que també portem des de la botiga de Sabadell. Des d’aquí continuem amb més força que mai, lluitant pel petit comerç, pel tracte personal i humà, pel somriure al trobar allò que busqueu, per les receptes heretades, pel menjar sa i deliciós,… i sobretot per la família, la nostra gran família que continua creixent amb cada client que entra per la porta.

Pels més nostàlgics, podeu repassar amb nosaltres la nostra petita historia, que després de 47 anys oberts al públic hem anat actualitzant fins el que som avui.

Des de Terrassa volem agrair a tots els clients (en alguns casos més amics que clients), als dependents que han passat per la botiga, als representants que ens han escoltat i ajudat, als veïns del carrer que ens han donat suport,… en definitiva, a Terrassa, per acollir-nos durant tots aquests anys.

Moltes gràcies i fins ben aviat!

Família de Casa Rex

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.