Jan són aquí els nous DecoMelts!!

Hola a tots/totes!

Avui us presentem un nou producte amb el qual estem entusiasmats!! Treballar amb xocolata us fa respecte? Voleu fer decoracions colorits, bombons diferents, fer les gotetes del famós DripCake? Doncs crec que estarem igual de entusiasmats que nosaltres ;)

Els nous DecoMelts de Funcakes!!

DecoMelts Funcakes

Els DecoMelts de Funcakes son molt similars als CandyMelts de Wilton, però amb alguna petita millora. Però comencem pel principi, que són els DecoMelts, doncs son una mescla que te un gust molt similar a la xocolata blanca, però que ve tenyida i preparada per manipular, sense necessitat d’afegir manteca de cacau ni res per l’estil.

I els hem provat per poder parlar amb propietat, de manera que tot el que expliquem es testat ;)

DecoMelts y colorante Funcakes

Podràs fer les mateixes decoracions que faries amb xocolata, però sense necessitat de temperar-la, podent-la fondre els cops que faci falta, ja del color que vulguis (o que pots tenyir o barrejar  colors sense problemes),… i tot això sense colorants artificials!!

Pots fondre’ls al microones en tandes de 10-20 segons, vigilant que no es cremin, i es fonen rapidíssim. Fins i tot, si en necessites poca quantitat, els podràs desfer dins la màniga pastissera directament ;)

Prueba Decomelt Funcakes

També s’endureixen súper ràpid, de manera que si vols fer decoracions amb diferents colors, no hauràs d’esperar gaire per continuar la decoració. A més si els diferents colors estan ben fosos, podràs fer aigües de colors fàcilment.

Si vols que la textura sigui més fina per algunes decoracions, pots afegir una mica de oli vegetal, i si vols que la mescla sigui més densa, pots afegir unes gotes d’aigua per espassar. Això si, si afegeixes aigua, no podràs tornar a escalfar els DecoMelts.

Una altre avantatge, si vols un acabat més brillant, pots posar els DecoMelts en el motlle dins la nevera. Aconseguiràs un acabat súper brillant i s’endurirà encara més ràpid!

Pots utilitzar-los en motlles de plàstic o de silicona. Si el motlle de silicona no es brillant per dins, pots aconseguir un acabat amb un toc opac uniforme increïble, com si li haguessis posat esprai fixador.

La varietat de colors intensos son increïbles, ideals per tot tipus de decoracions, i sense colorants artificials ni soja. I si voleu, podeu tenyir els DecoMelts amb els colorants de Funcakes sense problemes, aconseguint el color perfecte per les vostres creacions més personalitzades.

Colorante Funcakes

També els podràs utilitzar per tot tipus de decoracions o cobertures: fer piruletes de colors, decorar bombons, decoracions amb motlles per fondant, cobrir els popcakes, banyar els donuts, escriure sobre pastissos o fer les lletres per després clavar-les al pastís, banyar petit fours o galetes, fer decoracions amb màniga per posar als gelats, fer les gotes del DripCake, imitar xocolatines com la Pantera Rosa, fer bols de DecoMelt per presentar mousses o gelats,… les possibilitats son infinites!

Aquí teniu els resultats dels nostres experiments amb els DecoMelts ;)

Bombones con DecoMelts de Funcakes

Cola sirena con DecoMelts

Esperem que us llenceu a la piscina com nosaltres i ens digueu que opineu ;)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.