Guia completa per triar nevera portàtil 2018

Ja ha arribat la calor i es hora de començar a preparar-nos per les sortides a la platja, al camp, al parc,… agafem la crema solar, un bon llibre, la tovallola i la bossa nevera plena de begudes refrescants!

I us preguntareu, quina es la millor bossa nevera per les meves necessitats? Doncs aquí tenim alguns consells perquè triïs amb el cap ben fred :P

Què hem de tenir en compte?

Mida

Pensa quan la utilitzaràs, sou una parella que us agrada anar a la platja i gaudir d’unes begudes ben fredes? Una família amb nens que passen el dia fora i porten el menjar? O una colla d’amics que munten una barbacoa i transporten la carn? Només aquestes tres possibilitats son molt diferents, de manera que escollir la mida es important perquè s’adapti a les teves necessitats.

Pots trobar bosses nevera de 5L a 27L a la nostra botiga, de manera que hi ha molt on triar. Per exemple, en el cas de la parella que va a la platja i vol gaudir de begudes ben fredes li recomanaríem una bossa d’uns 12L o 16L, en el cas de la família de 18L o 20L, i en el cas de la colla d’amics de la barbacoa una bossa de 22L o més (depenen també de quants siguin).

Parella a la platja:

Bosses nevera per sortida a la platja

Familia menjar fora:Bosses nevera per passar el dia en familia

Per la barbacoa amb amics:Bosses nevera per fer barbacoes amb amics

Temperatura

Com més gruixuda es la bossa nevera, més estona mantindrà la temperatura, freda o calenta. En general no hi ha gaire complicació. A la nostra botiga disposem de diferents marques, i actualment les que recomanem més pel seu gruix, per tant aguanten una mica més que les altres, son les bosses nevera de Ezetil i la nova gamma de IrisBarcelona, seguides per les bosses nevera de Jata, que no estan gens malament, i les de Valira, que el seu nou disseny no es tant gruixuda però els acabats son impecables.

Si vols que la bossa nevera aguanti més temps la temperatura podem afegir acumuladors de fred o bosses de gel, i repartir-los entre els aliments, per aconseguir que mantinguin el fred de manera homogènia.

Una altra recomanació es que les begudes i els aliments que introdueixis a la bossa nevera estiguin ben freds, fins i tot els podries deixar els aliments una estona abans al congelador per assegurar.

Pensa també que com més plena portis la bossa nevera més estona mantindrà la temperatura. Per aquest motiu has d’escollir la bossa nevera que més s’ajusti a les teves necessitats, millor rendiment tindrà la bossa nevera.

I per últim, pensa on deixes la bossa nevera, si la deixes a l’ombra o en algun lloc que circuli l’aire també serà més fàcil que mantingui la temperatura.

Forma

Pots trobar diferents formes de bosses, des de les bosses nevera clàssiques per anar a la platja, a les motxilles nevera per anar d’excursió,passant per les bosses nevera per ampolles, per poder sortir a corre amb la beguda ben freda. I també disposem de la novetat, la cistella de picnic nevera! Per gaudir del menjar al estil picnic a qualsevol lloc i de manera còmoda.

Tingues en compte que si la teva intenció es transportar ampolles d’aigua o refresc t’has d’assegurar que hi caben a la bossa nevera, en canvi per transportar llaunes de refresc normalment no hi ha problema.

També recomanem mirar si la bossa nevera te una obertura gran, per poder col·locar i organitzar els aliments de manera més còmoda i eficient.

Disseny

Pots trobar neveres portàtils de moltes formes i colors. Es primordial que sigui pràctica, encara que si t’agrada el disseny, millor,oi? Cada marca aposta per diferents tendències, trobem la nova gama “vintage” de IrisBarcelona, mentrestant Valira aposta per un acabat més sofisticat i d’aparença més urbana. Altres com Ezetil proclamen que ha arribat l’estiu amb colors més intensos i Jata opta per colors més sobris per un públic més seriós.

També pots trobar algunes bosses que inclouen butxaques exteriors per portar les claus, la cartera, el mòbil,.. com a bolso, bossa,… i no agafar dos bosses.

Acabats

Pràcticament totes les bosses nevera tenen una capa interior que no deixa traspassar líquids, de manera que no t’has de preocupar per deixar la bossa al seient del cotxe, portar-la penjada,… i que ho mulli tot. Aquest acabat també ajuda a netejar-les molt més fàcilment.

El fet que estiguem parlant de bosses nevera flexibles també suposa una gran avantatge alhora de guardar-les. Pensa que generalment només utilitzaràs al bossa nevera els mesos de més calor, i després què? Doncs plega-la i guarda-la a qualsevol armari fins l’any que ve, sense problemes.

Com a últim punt, però de certa importància, trobarem el tema de les nanses i agafadors. Pensa que hauràs de portar la bossa nevera amb pes, i t’agradaria portar-la de la manera més còmoda, oi? Doncs fixa’t en el tipus de nansa, si es bandolera o te dos nanses, i si disposa d’algun reforç per portar-la.

Diferencia entre bossa nevera y bossa porta aliments

La diferencia principal es el gruix. Les bosses nevera son molt més gruixudes que les bosses porta aliments, generalment. Normalment la prioritat de les bosses porta aliments o bosses isotèrmiques (que els hi diuen així, però ho són totes) es que ocupin poc espai, protegeixin el menjar del sol i els canvis de temperatura, però no es tant important que mantinguin la temperatura durant tanta estona com les bosses nevera. Si el que estàs buscant es una bossa més reduïda, per trajectes curts, aquesta també pot ser una magnífica opció. A més a més tendeixen a tenir dissenys més atrevits i estètics ;)

Extres

També comentar que algunes bosses disposen de finestretes per treure les begudes o menjar sense obrir la bossa, evitant la pèrdua més gran de temperatura al obrir-la i tancar-la constantment, com es el cas d’una de les bosses de Jata. Això les fa ideal per anar a la platja, per exemple.

Esperem haver-vos ajudat amb aquests punts a tenir en compte i pugueu triar la bossa nevera que s’ajusti més a les vostres necessitats i us sigui més còmoda possible ;)

2 Replies to “Guia completa per triar nevera portàtil 2018”

  1. Muchas gracias por este post tan completo, seguro que así encontrar una nevera útil será mucho más fácil. ¡Un saludo!

    1. Muchas grácias ^^

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.