Tornada al cole!!

Hola a tots i totes!

Ja comencem un curs nou o tornem de vacances amb les energies recarregades  =)

I per tornar encara amb més ganes us volem oferir els nous productes per menjar fora, de manera que menjareu millor, més sa i sense generar residus extres, es a dir, més ecològics!!

Per una banda trobem els nous dissenys del, ja clàssic, Boc’n’roll. Des dels dissenys més moderns a als nous dissenys infantils, podreu portar els vostres entrepans amb molt estil. Utilitzeu-lo per qualsevol mida d’entrepà, qualsevol forma,… i també us serveix d’estovalles per no embrutir la taula. Un cop heu acabat, hi passeu un drap moll i el podeu guardar a la bossa sense ocupar espai!!

I també comentar la novetat de bossetes amb els mateixos dissenys, Snack’n’go, per portar aperitius, alguna cosa per picar, com galetes, fruita, sandvitxos, fruits secs,… ideal per deixar al calaix de la feina o per a que els més petits els sigui molt fàcil obrir i tancar el berenar.

Per aquells que mengeu a la feina, tenim una sèrie de maletes per portar els contenidors amb el dinar, de les dures, per evitar que rebin cops, de les més suaus, per ocupar menys quant no s’utilitza, d’altres formes estil bandolera,… podeu donar un cop d’ull a les diferents marques i colors.

També disposem dels contenidors totalment hermètics i preparats per escalfar al microones, que podreu utilitzar amb les maletes o independentment. Disposem dels, ja clàssics, contenidors de Valira, contenidors de vidre i els nous contenidors hermètics de Cirqula  de Rosti Mepal, amb colors nòrdics i ideals per servir a la taula o menjar directament d’ells.

Pel que fa a les ampolles us podem oferir les estètiques ampolles de Rosti Mepal, ideal per mantenir sobre la taula de la feina o per emportar-se a l’escola. Les podeu trobar en diferents colors i la seva boca similar a les ampolles de usar i llençar, fa que sigui molt fàcil beure’n.

Com a novetat, encara que ja fa un temps que les tenim, son les ampolles Squeasy, molt similars a les ampolles d’aigua d’usar i llençar, per fabricades amb productes reutilitzables, amb gran varietat de colors, amb olor a vainilla,… i plegables!! A mesura que vas buidant l’ampolla vas reduint l’espai que ocupa a la bossa.

També disposem de les ampolles més modernes però molt simples, les ampolles Asobu, fabricades en Tritan, un material summament lleuger i resistent, ideal per a aquells que els hi agrada sortir a corre.

I per aquells que ja han arribat amb ganes de cafè o té ben calents, us recomanem les tasses tèrmiques de Oxo, de les úniques que son hermètiques, amb un disseny modern i que mantindran les begudes fredes, fredes i les begudes calentes, calentes.

Com a complements per menjar a fora us oferim els jocs de coberts amb funda de colors de Rosti Mepal. Els coberts son metàl·lics, de bona mida i amb una funda pràctica de plàstics dur i disponible en diferents colors.

I no ens deixem els condiments! Podeu donar un cop d’ull als recipients per portar les vinagretes, olis, salses,… de la marca Valira i de la marca Iris. Per menjar més sa!

Tots aquests productes que us oferim son lliure de BPA i estan pensats per oferir-vos l’opció de menjar millor, veure més líquids, ser més ecològics,… i en general, per cuidar-vos ;)

Esperem que les nostres recomanacions us serveixin i que ens veiem ben aviat!! ;)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.