Oblees personalitzades a Casa Rex!!

Avui us volem oferir un nou servei personalitzat pels amants del món de la rebosteria: Oblees personalitzades!!

Les podreu encarregar a la nostra botiga de Sabadell, ens envieu la imatge desitjada per correu electrònic, us la imprimirem sobre d’una oblea en tinta comestible, i la podreu utilitzar per decorar els vostres pastissos o dolços, només col·locant-la sobre amb una mica de nata, crema de mantega, melmelada… Impressionant amb el mínim esforç!

Podeu imprimir qualsevol tipus de disseny per pastissos, galetes, cupcakes,… tot el que hi càpiga en un DinA4. Voleu celebrar l’aniversari del vostre fill amb un pastís amb la seva foto? Voleu fer unes galetes amb una broma que només enteneu la vostra colla? Teniu un esdeveniment i voleu fer uns cupcakes amb el logotip de la vostra empresa?  Doncs ara teniu la oportunitat de manera súper fàcil!!

Seguiu aquests passos:

 1. Envieu-nos un email amb l’arxiu seleccionat, apunt per imprimir en un DinA4 i especificant si voleu paper de sucre o oblea. Cada paper de oblea te un cost d’uns 5,95€ i el paper de sucre uns 6,95€ . El paper de sucre es bastant més gruixut i els detalls queden molt més definits, i els colors més potents. Recomanem trucar a la nostra botiga (Tel.93 726 97 54) per assegurar que hem rebut correctament la imatge i que la tindrem pel dia següent.
 2. L’endemà podreu passar a buscar la vostra oblea impresa, que només haureu de retallar i enganxar sobre el vostre pastís, cupcakes, galetes,… amb una mica de melmelada, nata, trufa,… el que vulgueu.

I ja està!

Fàcil, ràpid, senzill i personalitzat!!  Sorpreneu a tothom amb un pastís professional amb el mínim esforç ;)

PD: El email on enviar l’arxiu es impressions@casarex.net. Només acceptem les imatges via correu electrònic, no en USB ni cap altre dispositiu físic.

I tot això amb la seguretat de les impressores i tintes alimentaries Modecor que han superat el certificat de seguretat per utilització alimentaria HACCP.

Guardar

10 Replies to “Oblees personalitzades a Casa Rex!!”

 1. Me podeis informar si la tinta y las obleas q utilizais sin sin gluten??
  Gracias

  1. Hola Lali,
   Tanto las obleas como las tintas comestibles que utilizamos están libres de gluten :)
   Gracias por el interés,
   atentamente Casa Rex Online

 2. Anna Domenech Garcia says: Respon

  Me gustaría la foto de mi hija y la del jastin biber juntas

  1. Buenos días,
   puedes enviar la imagen final para imprimir a sabadell@casarex.net explicando si quieres que la imprimamos redonda, rectangular,… y el tamaño. Las impresiones son un poco más pequeñas que el DinA4 (por los márgenes). Si prefieres llámanos a 93 726 97 54, y lo hablamos o pasa por nuestra tienda de Sabadell para concretar. Si nos facilitas el número de teléfono en el email te llamaremos si tenemos alguna duda sobre la imagen.
   También deberías concretar si prefieres la impresión en oblea (5.95€) o papel de azúcar (6.95€). El papel de azúcar es un poco más flexible y los acabados tienen más detalle, la oblea es más fina y un poco más dura.
   Esperamos haber resuelto tus dudas,
   atentamente Casa Rex Online

 3. Buenas quería hacer una consulta estoy buscando imprimir unas fotos como en forma de carrete para un pastel , no se si me explicado bien o si lo hacéis. Gracias

  1. Podemos imprimir cualquier dibujo, foto, diseño que queráis, de modo que podrías hacer el acabado de rollo/ negativo de carrete. Lo único que deberías tener en cuenta es que la longitud máxima es la de un DINA4. Podrias hacer varias tiras y pegarlas con glaseado,… depende de la longitud que le quieras dar, en el caso que no vaya pegado en el pastel (como si saliera del carrete de pie). Si va pegado en un pastel, no hay problema, se puede pegar una tira a continuación de la otra y el mismo glaseado del pastel ya lo mantendrá junto.
   Lamentamos haber tardado tanto, pero pensábamos que ya te habíamos contestado porque alguien en la tienda nos pregunto casi lo mismo pero un poco distinto (después de aclararlo con mi compañera).
   Esperamos haberte contestado a la duda ^^

 4. Hola soy fedra . Por una amiga se que ustedes hacen impresiones personalizadas

  1. ¡Hola!
   Si, hacemos impresiones personalizadas. Si quieres encargar alguna impresión puedes consultar esta otra entrada de nuestro blog para saber cómo hacerlo y las cosas que puedes elegir o tener en cuenta antes de imprimir para que salga lo mejor posible ;)

 5. Solo manejan envíos o igual puede recogerse en su lugar de trabajo?

  1. Se puede recoger en nuestra tienda de Sabadell, y a partir de mañana en nuestra tienda de Terrassa ^^
   Nos disculpamos por la demora en la respuesta,
   atentamente Casa Rex online

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.