Refresqueu-vos amb els nous motlles de gelats!!

Moldes de helado 2017

Ja som oficialment a l’estiu!! I amb la calor de l’estiu us volem fer una proposta molt senzilla, que tindrà els nens distrets, a part de refrescar-vos i donar-vos una solució nutritiva i sana,…. Fer gelats a casa!!

Per aquest motiu us mostrem tot de motlles de gelat preparats per fer tot tipus de gelats amb sucs, refrescos, trossos de fruita, amb base de iogurt, …. i tots deliciosos!!!

Tenim per una banda el clàssic motlle de gelat cilíndric  o rectangulars amb pal. Són els més econòmics i els número 1 en ventes de cada any. Només hauràs d’introduir la mescla de sucs, de iogurt o el refresc que vulguis i posar-lo al congelador. Solen tenir una base amb rebava per evitar que els més petits es taquin (però no us enganyeu, es tacaran igual :P)

Tenim els motlles de la marca Zoku, amb formes súper divertides, que deixaran en ridícul l’aparença dels gelats comprats. Teniu el model de l’espai i el model del mar, on els pals formen part de la figura dels peixos i el submarinista. De la mateixa marca també disposem dels models clàssics de polo i el més rodonet i petit per als més petitons de la casa.

També podràs trobar les novetats de la marca Lékué, de silicona, fàcils de desmotllar i apilables per ocupar menys espai! Trobaràs el model clàssic de punta rodona de polo o les formes més icòniques que et recordaran la teva infància amb la forma de cohet, “frigopie”, llapis i “twister”. Tots inclouen recepta per poder fer aquests gelats retro.

Parlant de clàssics, també trobem el motlle de gelat de silicona de “capilo”, amb tap, de manera que podeu deixar al congelador sense problemes, i al ser de silicona es molt resistent i fàcil de desmotllar, encara que generalment es menja directament del motlle.

I finalment trobem un motlle de sempre a la nostra botiga, generalment enfocat al món professional, però adequat per l’ús domèstic, per a qualsevol casa, de la marca Silikomart. Amb formes divertides com de tauleta de xocolata o d’espiral, o formes més suaus com el “magnum” mini o de cor. Són de silicona i inclouen palets de fusta per utilitzar-los.

I si voleu fer gelat en un recipient gran i els més petits en volen menjar sense parar,… tenim la solució! Els SillyCones, són uns cucurutxos de material plàstic (lliures de BPA) on podreu posar la bola del gelat que vulgueu que anirà recollint el gelat desfet i que després podran prendre per la part de sota, evitant el merder dels cucurutxos normals.

Esperem que us refresqueu molt amb els gelats fets a casa amb aquests fantàstics motlles!! ;)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

2 Replies to “Refresqueu-vos amb els nous motlles de gelats!!”

 1. monica martinez says: Respon

  Voldria saber el preu i com es pot demanar els motlles de gelats MAGNUM

  1. Hola,
   sentim la tardança en la nostra resposta, ja que hem estat tancats per vacances uns dies. El motlle de gelat estil “Magnum” està disponible a la nostra botiga online a: http://tienda.casarex.net/para-helados/14130-molde-helado-mini-classic-silikomart-8051085083718.html
   Malauradament, en aquest moment només tenim el format “Magnum” mini, però també disposem de altres formes similars que pots consultar a http://tienda.casarex.net/1578-para-helados?id_category=1578&n=35.
   Tots els articles que apareixen a la botiga online també els pots trobar a la nostra botiga física de Sabadell.
   Esperem haver estat d’ajuda malgrat el retard de resposta,
   atentament Casa Rex Online

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.