Tornem-hi! Taller de galetes decorades a Casa Rex Sabadell

Hola a tots/totes!!

Trencant amb la nostra parada de fa un temps, avui ens complau dir-vos que… Tornem a obrir tallers a Casa Rex Sabadell!

De moment tenim obert un taller de galetes de decorades, on cada participant decorarà les seves 6 galetes amb glaça i/o fondant, segons els 6 dissenys diferents que us proposem. Nosaltres mateixos facilitem TOT el material, incloses les galetes, les decoracions, les caixes per emportar-vos-les a casa,… no fa falta que porteu res, només moltes ganes de passar-ho bé!

Us donarem la recepta tan per fer les galetes o la glaça real, les comentarem, us ensenyarem la diferencia entra la glaça dura i tova, us mostrarem alguns trucs, treballarem amb fondant,…. i posareu totes les tècniques de decoració en pràctica!

Solucionarem tots els dubtes que sorgeixin i cadascú sortirà amb les seves 6 galetes amb models diferents decorats.

La temàtica d’aquest taller es mig estiu i mig primavera, amb algunes flors i sorpreses,… :P

El taller es farà el dia 3 de juny a les 9,30h, te una duració d’unes 2,30 horetes (depenen del ritme una mica més), i te un preu total de 40€. Us podeu inscriure a la nostra botiga física, deixant una paga i senyal, o mitjançant correu electrònic fent la paga i senyal per transferència.

Teniu tots els detalls a l’apartat del blog “Tallers”.

Us hi esperem ;)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.