Fira Ambiente Frankfurt 2017!!

Hola a tots/totes!

Acabem de tornar de la fira Ambiente de Frankfurt 2017, on cada any busquem noves marques, productes i invents per oferir-vos el més nou al millor preu. Després de revisar 12 pavellons especialitzats en utensilis de cuina, parament de taula i sistemes d’organització, hem tornat amb moltes ganes d’organitzar tot el que hem vist, per poder-vos-ho oferir ben aviat a les nostres botigues.

Aquest any també ens agradaria felicitar a dues marques amb les que treballem molt sovint que fan anys: la marca Ibili, que ens acompanya des de fa molts anys i te tot tipus d’utensilis de cuina i rebosteria, que aquest any fa els seus 75 anys!!!; i la marca Lékué que el seu producte estrella, l’estoig de vapor, fa 10 anys!!

Moltes felicitats als dos!!

Esperem poder-vos presentar les novetats ben aviat!

 

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.