Idees diferents pels últims regals!

Bon any a tots i totes!

Avui us volem proposar algunes idees pels regals de reis, per als que aneu a última hora o pels que us fan falta idees per aquesta última tanda.

Començarem pels amants del bon vi i cava:

Una de les novetats d’aquest any es el llevataps pel cava “One Touch”. Teniu por de que el tapa de cava vagi a l’ull d’algun convidat? No teniu prou força per obrir les ampolles de cava? Aquí teniu la solució. Podeu trobar-lo a la nostra botiga de Sabadell o la botiga online.

sacacorchos-cava-y-champan-onetouch-vin-bouquet
sacacorchos-cava-y-champan-onetouch-vin-bouquet2

Un altre regal pels més moderns i “chics” es aquest conjunt de marcadors de copes amb tap per ampolla de vi de la marca Umbra. Aquest divertit joc te diferents dissenys de ulleres, de diferents colors i formes, perquè tinguis la teva copa localitzada en tot moment.

set-marcadores-y-tapon-gafas-umbra

Per els fans de la cuina sana:

Un dels propòsits de cap d’any que es repeteix a totes les cases es menjar més sa. I nosaltres afegim, però sense avorrir i amb gust!

Una de les opcions que ens han demanat més es el tallador d’espaguetis de verdures i hortalisses. Tenim varies opcions, provades i amb els millors resultats, que segurament encantaran com a regal,… i per un mateix també!

Per una banda tenim la versió més estesa, i la versió original, el Spirelli de Gefu. Aquest tallador disposa de dos gruixos a triar i el sistema es molt senzill, has de fer el mateix moviment que una maquineta de fer punta amb la pastanaga, el carbassó, el cogombre,… les seves fulles ho tallen tot amb total facilitat.

cortador-en-espiral-spirelli-gefuLa segona opció es el tallador de Oxo, que te la cavitat un pèl més gran per tallar més tipus de vegetal, però només disposa d’un tipus de gruix.

cortador-espiral-oxoPer últim tenim al oferta de Lékué que va ajuntat el seu producte estrella, el estoig de vapor, amb el tallador de fideus de la marca Microplane. Un conjunt que segur aprofitareu per aconseguir aquest nou propòsit.

kit-veggie-estuche-vapor-cortador-microplane

Pels bojos per la rebosteria

A qui no li agraden els dolços? I més si son casolans! Tenim una mica de tot, per fer galetes, bombons, pastissos, cupcakes,mousses,… Hem fet una petita selecció de les més diferents i que segur que et faran quedar bé.

Per una banda disposem de un tallador de galeta més motlle per xocolata de la marca italiana Silikomart. Aquest conjunt et permetrà fer les clàssiques galetes amb la pastilla de xocolata sobre, però amb un estampat preciós gracies als motlles se silicona. Hi ha més d’un disseny, inclosa la versió amb estampats de Nadal i llibre de receptes.

cortador-y-molde-galletas-dolce-vita-silikomart
2

També disposem de un dels motlles més clàssics però més versàtils, el motlle de pastís de Silikomart, de silicona. Que sigui de silicona et permetrà utilitzar-lo al forn, al microones,  a la nevera, al congelador,… d’aquesta manera podràs fer pa de pessic, mousse, gelatines, flams,… tot un món de possibilitats!

molde-pastel-meteor-silikomartFinalment una altre idea, de tipus “tot inclòs” que podríem dir, es el kit per fer cupcakes de Ibili. Aquest kit inclou la safata per enfornar els cupcakes o magdalenes i que surtin perfectes, una tapa amb agafador per la safata que el converteix en transportador, i finalment un estand plegable per servir-los a la taula de manera professional.

bandeja-de-cupcakes-transportador-standGadgets per la cuina pels més moderns:

Sempre tenim aquell amic o familiar que ho te tot, i amb els nostres productes seleccionats li podem donar una sorpresa.

Una de les opcions més actuals es l’atril per la tableta, en tenim en varis models, i algunes també es poden utilitzar amb llibres. Ideal per seguir les receptes de manera pràctica i sense haver d’agafar-la i embrutar-la.

atril-tablet-old-school-umbra
atril-tablet-u-dock-umbra

La tapa “antiderrame” es una de les novetats dels últims anys i que hem testat personalment, i ho diem amb confiança, funciona! Aquesta tapa es ideal pels més despistats, no han d’estar pendents de que l’aigua bulli i sobreeixí, i de després netejar tot el merder. Aquesta tapa evita que sobresurti el líquid.

tapa-antiderrame-kuhn-rikon

També tenim una altre novetat d’aquesta temporada, el separador de rovells Blobby de Gefu. Inclòs vam realitzar un vídeo al nostre canal de Youtube per demostrar que realment funciona ;)

separador-huevos-por-succion-blobby-gefu

[youtube id=”uZ4sBBA00xk”]

Un altre utensili, que no es pròpiament de cuina, es el dispensador de sabor o sabonera de Cuisipro. I que te d’especial? Doncs que surt espuma! Gastaràs menys sabó, l’escamparàs millor,… i segurament aconseguireu que els nens es rentin les mans més sovint ;)

dosificador-de-espuma-cuisipro

També hem fet un vídeo al nostre canal de Youtube , mireu-lo, segur que us convenç.

[youtube id=”uZT6Kr0hPd0″]

Esperem que us haguem donat algunes idees per acabar de fer els regals que us queden i no sabíeu que fer.

Ah! I us desitgem que acabeu de passar molt bones festes i que els reis us portin moltes coses ;)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.