Testem la sabonera d’espuma Cuisipro!!

Hola a tots i totes!

Avui hem decidit fer una cosa un pèl diferent i, com fem de tant en tant, testar un dels nous productes que han arribat a les nostres mans el dispensador d’espuma o sabonera de Cuisipro i aquest és el resultat!!

[youtube id=”uZT6Kr0hPd0″]

Es molt fàcil d’utilitzar i funciona amb qualsevol sabó de mans!! Posem el sabó fins la primera marca, llavors omplim d’aigua, tapem, remenem,… i ja està!  Serem molt més ecològics gastant fins un 75% menys de sabó, més econòmic y l’espuma que surt es molt més fàcil d’escampar y aclarir,…

Potser estem entusiasmats amb aquesta sabonera (la primera vegada que varem veure alguna cosa semblant va ser a japó i ens varem tornar bojos buscant quin era el sabó espumós,… i resulta que era la sabonera!!), però realment es molt pràctica.

dispensadorespuma3-400x400

La podeu trobar en molts colors: vermell, verd, rosa, taronja, blanc, cromat,.. escolliu el que millor quedi al vostre lavabo o a la cuina.

dosificador-de-espuma-cuisipro

Hi ha més a més, la seva ventosa s’adhereix a les rajoles, miralls, vidres,… i realment s’hi queda enganxada!!

Trobaràs aquest producte a la nostra tenda online.

Us animo que la proveu i ens expliqueu la vostra experiència ;)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.