Menjar fora de casa: Què necessito?

Hola a tots i totes!

Aviat haurem tornat tots a la rutina, fins i tot els més petits, i us volem presentar les novetats d’aquesta temporada d’utensilis i bosses que ens poden facilitar menjar fora i de forma sana.

Començarem per les famoses bosses porta aliments: en podem trobar de fortes o dures i toves.

Per una banda només al tocar-les ja notareu la diferencia, la primera es dura i no es deforma, i la recomanem per aquella gent que l’utilitza molt, acostuma a donar-li més cops. Al ser la tapa dura  no menjaran la fruita negra, plena de cops o faràn malbé els contenidors on porten el menjar.

bolsa-portalimentos-valira-nomad-satin-foto-282947

La segona es tova, es deforma, i la avantatge principal es que al deformar-se una mica més la podreu guardar dins d’altres bosses més còmodament i plegar-les quan no les feu servir.

bolsa-portaalimentos-nomad-sw-valira

Tan unes com les altres acostumen a portar una material metal·litzat al seu interior per protegir el menjar en cas que deixem la bossa al sol, y es molt més fàcil de netejar que la tela directament (li feu una passada amb un drap humit i ja està). Generalment els models no mantenen la temperatura, per aconseguir-ho la única solució eficaç son els termos per sòlids (tan per fred com calent) o les bosses nevera (només pel fred).

termo-solidos-07l-inoxterm-valira
bolsa-refrigerante-pack-it-surf

Aquí teniu els nous models d’aquest any, algunes més grans per aconseguir portar fins i tot ampolles de 1,5L (la Urban Bag de Valira), les bosses per transportar un contenidor  i postres o entrepà i fruita (Nomad One) i altres models que ja incorporen els contenidors de vidre com el cas de la bossa Basic d’Iris.

bolsa_portalimentos_valira
bolsa-nomad-one-city-valira
bolsa_alimentos_lunch_classic_iris_gris

També trobareu alguns altres models com la Nomad Take Away, amb un estil més semblant a una bandolera, la Case Lunch Bag amb contenidors molt més amples per menjar còmodament, o la novetat de la marca del Boc’n’roll, el Eat’n’out, que serveix de bossa i individual alhora.

bolsa-nomad-take-away-valira
bolsa_iris_lunch_case_gris
bolsa-eatnout-premium-lila

Pel que fa als contenidors heu de fixar-vos en tres punts que trobem molt importants: el primer i moooooolt important, que siguin hermètics; el segon, que els contenidors estiguin preparats per escalfar al microones, en el cas que ho necessiteu; i per últim que la mida s’adeqüi a la nostra bossa i gana =)

Generalment recomanem dos marques principals, el contenidors de la marca Valira i Iris de material plàstic, que compleixes les condicions anteriors i que a més a més es ratllen menys que els contenidors normals.  I per últim els de vidre, molt fàcils de netejar, molt higiènics, els únics problemes son el seu pes i que es poden arribar a trencar (encara que son bastant resistents).

contenedor-hermetico-05l-valira
contenedor-plano-06l-iris
contenedor-de-cristal-de-057l-iris

Com a accessoris podem trobar els conjunts de coberts. Recomanem fixar-nos en varis punts, el primer que es puguin guardar sense embrutar tota la bossa en el cas que no els puguem netejar, que la forquilla i el ganivet tallin, per això recomanem els d’acer, i que ocupin poc lloc, ja que tot suma!!

Disposem d’aquestes solucions que son les més venudes a les nostres tendes: per una banda l’estoig amb 3 coberts de la marca Rosti Mepal, amb uns colors molt moderns, els  coberts amb funda de la marca Valira i finalment si sou amants del menjar oriental  el Twin One de Lékué, palillos, ganivet i forquilla, tot alhora.

set-3-cubiertos-y-estuche-azul-rosti-mepal
kit-cubiertos-valira-con-estuche
twin-one-lekue

Com accessoris també trobem els petits conjunts per condimentar, perquè no hi ha res pitjor que una amanida pansida per haver-la amanit el dia abans.  En aquesta categoria us mostrem el set per condimentar d’Iris que incorpora dos ampolletes (per oli i vinagre, generalment, però també hi podem posar salses) i dos petits contenidors per sal, pebre o les especies que vulguis.

set-condimentos-iris

Si no us voleu complicar la vida, també disposem de l’oliera de Valira, on pots posar l’oli o la vinagreta feta.

aceitera-60ml-nomad-valira

I per últim a l’apartat d’accessoris trobaríem el nou individual de Valira, una petita tela desplegable per menjar a la feina sense embrutar res de res i molt fàcil de netejar.

mantel_valira2

També disposem de bossetes o petits contenidors per portar aliments per picar de manera més sana, com fruits secs, galetes, entrepans,… per no caure en males costums entre hores.

set-2-botes-bit-pots

rolleat-snack-n-go-kids

Esperem haver-vos ajudat a decidir quina es la millor opció pel vostre cas i animar-vos a menjar el més sa possible, encara que no pugui ser a casa ;)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.