Nous vídeos de toppers Disney al nostre Youtube!!

Ja us podem oferir nous vídeos al nostre canal de Youtube!

Fa uns dies buscava una decoració senzilleta, per pastissos o cupcakes, per festes infantils,… i vaig descobrir uns ninotets de personatges de Disney anomenats Tsum Tsums. A partir d’aquí vaig ajuntar les dues idees i va sorgir els tutorials dels toppers de Disney que hem penjat.

banner_tuturial_mickey

Per una banda he fet els “caps” dels personatges més clàssics de Disney com són el Mickey, la Minnie i el ànec Donald. També volia fer alguna decoració més actual i per això també vaig fer el disseny de la Elsa i l’Olaf. Poc a poc anirem pujant els vídeos de tots els personatges a mesura que els anem editant!

video_frozen
video_elsa

A partir de la caricatura del Tsum Tsum podreu fer pràcticament qualsevol personatge que desitgeu, a part de les versions que podeu veure als vídeos pas a pas.

pas_a_pas

Si en feu varis els podreu “apilotonar” a sobre del pastís amb una mica de compte, posant el nom i l’edat al lateral, i obtindreu un pastís molt fi i bonic, i ja veureu que amb molt poc esforç. El truc es buscar algun element característic del personatge i veure-ho com reconeixen tots els personatges al instant!

tsum_tsum

Esperem que els gaudiu i us animeu a fer-los a casa.

I si us han agradat, si us plau, premeu al botó m’agrada del nostre Canal per motivar-nos a fer molts més vídeos!! =)

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.