Festa major del carrer i talladors originals de verdures i hortalisses!

Hola a tots/totes!

festa_via_massague8

El dia de la festa major de la Via Massagué va ser tot un èxit!! Aquí teniu algunes fotos del carrer i de les demostracions de talladors de verdures i hortalisses més originals!!

festa_via_massague1
festa_via_massague5

Per si algú es va quedar amb les ganes de venir a la demostració vam utilitzar:

El Spirelli per fer fideus de carbassó, cogombre y pastanaga. Un cop tallats a fideus els podeu utilitzar per fer amanida, donar-los-hi un cop de wok, fer-los al vapor,… imaginació al poder!! Ah! I també es molt bona idea perquè els nens mengin més verdures o hortalisses sense donar-se compte!

festa_via_massague4
festa_via_massague9

També vam fer decoracions en espiral amb el tallador d’Ibili, amb cogombre, però també el podeu utilitzar amb patata, moniato,…i un cop tallats els podeu fregir, fer tempura,… o simplement col·locar a l’amanida com a decoració!

festa_via_massague10

Vam tallar pastanagues, carbassons i cogombres amb el tallador ondulat de Oxo, que dóna un toc diferent a les teves amanides, però també el podeu utilitzar amb patates per fer les famoses patates rissades. En aquest cas podeu trobar el tutorial en aquest mateix blog.

festa_via_massague2

Un estri senzill però amb molta utilitat pels amants de les amanides es el ganivet per enciam. Aquest ganivet de plàstic o metacrilat es ideal per tallar enciams i verdures sense que s’oxidin. Ideal per la gent que porta el menjar a la feina i vol fer una mica de bondat ;)

I per últim el pelador de Leifheit, que al tenir doble fulla es pot pelar o tallar tires fines en dos direccions, amunt i avall sense aixecar-lo de la pastanaga.  Amb els peladors també podreu fer tires amples i primes per fer farcellets de carbassó o decoracions de pastanaga, per exemple.

festa_via_massague3

Esperem que us agradés i que us servissin d’ajuda les nostres idees i consells ;)

festa_via_massague7

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.