Glacejat i boquilles russes!! (amb vídeo inclòs)

Avui el que farem serà provar aquestes famoses “boquilles russes” (us avanço que son increïbles) amb un glacejat que va molt bé per fer proves (per menjar també, es clar).

El glacejat que utilitzarem no porta mantega, si no la manteca vegetal que coneixem com a Crisco. Aquesta manteca ens pot ser útil per varies coses, la primera es que no conté lactosa, de manera que la podeu utilitzar per fer buttercreams o frostings sense lactosa sense problemes.

També te un 50% menys de grasses saturades que la mantega. A part d’això aguanta una mica més la temperatura que la mantega, de manera que no es desfarà tan ràpidament amb l’escalfor de les mans quant utilitzem la màniga (si esteu bastant estona al final es pot desfer una mica, poseu la màniga a la nevera una estona i tornarà a adquirir la textura).

Ingredients:

2 tasses de sucre glaç

1/2 tassa de Crisco

1 culleradeta essència (si pot ser transparent millor, així no afectarà al color del glacejat)

2 cullerades d’aigua (o si voleu un glacejat més cremós llet o nata de muntar)

1 cullerada de Merengue Powder o pols de merengue

1 pessic de sal

glacejat1

Passos

1.Batem el Crisco amb l’aigua, l’essència i la sal. Es molt important incorporar la sal en aquest moment i no més endavant, ja que si no es dissolt bé pot crear puntets de colorant un cop el glacejat reposi. Batem uns 3 minuts, fent que el Crisco es torni més tou i l’essència i l’aigua es mescli. Si no lliguen el Crisco i l’aigua no us preocupeu, amb l’ajuda del sucre es mescla tot.

glacejat2

2.Afegim el sucre glaç i la pols de merengue, i batem durant uns 5 minuts, fins que obtinguem un glacejat consistent però suau. Recomano tapar la batedora amb un drap abans de encendre-la, així t’estalviaràs de netejar la pols dels sucre glaç per tota la cuina ;)

glacejat3

3.I ja està! Ja el pots tenyir i posar dins d’una màniga.

Hem realitzat un vídeo per a que veieu que fàcil es utilitzar aquestes boquilles. Es la primera vegada que les fem servir i,… queda impressionant! En un moment es poden decorar cupcakes, galetes o pastissos, de manera súper ràpida.

boquilles_ruses1

Només heu de posar la boquilla plana contra la superfície, el que diríem 90 graus, pressionar mentre aixequem la boquilla, deixar de pressionar-la i apartar la boquilla cap amunt. Ja està!

El vídeo el podreu trobar al nostra facebook i al nostre canal de Youtube (que pràcticament estrenem).

boquilles_russes_video_imatge
foto_video

En aquest video trobareu com tenyir el glacejat que hem fet, com utilitzar una màniga amb adaptador per poder canviar les boquilles sense buidar-la i reomplir la màniga cada cop, i com queden les decoracions segons les diferents boquilles.

Els números de boquilla russa que facilitem son propis, no tenen una numeració concreta, encara que corresponen als mateixos números que la nostra tenda online i física.

Aquí teniu la imatge final de totes les boquilles. Esperem que us hagi agradat ;)

imatge_blog_boquilles

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.