Tornada a la feina!!

Hola a tots!

Ja fa uns dies que hem tornat de vacances i tornem a estar “en marxa”. Però aquestes vacances no han estat només estirats a la platja mirant les onades passar,…hem aprofitat per fer unes petites reformes que esperem que us agradin. Hem canviat el terra de la tenda de Sabadell i alguns taulells per modernitzar-nos,… ja que ja tenim una edat i l’any que ve farem ni més ni menys que 30 anys!!!!

A veure que us sembla:

botiga1
botiga2
botiga3
botiga4

A part d’això, el setembre comença i tornem a la feina o escola,….però sempre amb un bon esmorzar!! Veniu a veure les novetats i porteu el vostre entrepà, cafè, suc, galetes, pa de pessic,… de la manera més pràctica y protegint el medi ambient!

tornada_al_cole

Aprofiteu les nostres ofertes i novetats en porta entrepans, carmanyoles, bosses portaliments, tasses tèrmiques (la cafeïna es molt important els primers dies de feina :P),…

Veniu a veure’ns i descobriu tot de productes que us ajudaran a menjar millor fora de casa!!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.