Patates ondulades ^^

Hola a tots i totes!!!

Avui us ensenyarem un utensili que potser no coneixíeu, no es gaire comú però us permetrà fer unes autèntiques patates ondulades casolanes!

De fet podeu trobar aquest tipus de tallador en algunes mandolines o directament en aquest utensili. A part de tallar patates es molt útil per donar-li un altre efecte a les teves verdures i hortalisses. Poseu una mica de pastanaga o carbassó a l’amanida tallada amb aquest tallador i veureu com us pregunten com ho heu fet! Inclús per crear cert interès en els nens que no els hi agrada la verdura.

patates1

Nosaltres per fer aquestes patates fregides es tan fàcil com pelar la patata, tallar-la amb el tallador a làmines, deixar-les una estona en remull (per eliminar el midó i quedin més cruixents), escorre-les y fregir-les amb oli ben calent.

patates2

Us recomano fer un talla per la meitat de la patata per a que sigui més estable i pugueu tallar-la amb el tallador més còmodament.

patates3

Esperem que us animeu perquè queden xulíssimes!!

patates5

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.