Taller de menjar de “tupper” a Casa Rex Sabadell

Us presentem un taller demostratiu que no us podeu perdre!!

Valira organitza aquest taller de menjar per emportar o menjar de “tupper” on podrem aprendre tots els trucs i receptes ideals per emportar, a preparar menús saludables, els complements que ens poden ajudar a conservar i preparar de manera més fàcil el menjar i aconseguirem realitzar un parell de plats de “tupper” en només 10 minuts!!!

cartell_valira_web

El preu del taller es de 5€, però aquests us seran retornats en mode de val a gastar en qualsevol producte Valira que desitgeu. I a més a més us obsequiarem amb un contenidor Valira de regal, totalment hermètic, de plàstic ceràmic i sense BPA, de manera que són totalment segurs.

image_1_large

El taller el realitzarà la Marga Pradas, autora de “l’hora del tàper: receptes senzilles i saludables per menjar fora de casa”. També disposarem del llibre a la demostració per si algú està interessat ;)

Hora del taper ok

Aprofiteu i apunteu-vos ja! Només disposem de 15 places!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.