Nous taller de Nadal a Casa Rex Sabadell

Ja tenim els nous tallers de Nadal a Casa Rex Sabadell!!!

Aprofiteu aquest Nadal per aprendre a decorar galetes, cupcakes, fer torrons,… o aplicar tot el que aprengueu a altres tipus de postra o rebosteria! Us oferim aquests tres tallers i esperem que us facin tanta il·lusió com a nosaltres :)

 

El primer taller que oferim es el taller de galetes decorades amb motius nadalencs el dia 29 de novembre a les 9,15h.

 

cartell-curs-nadal

En aquest taller us ensenyarem a decorar les galtes amb royal icing i amb fondant. Us explicarem diferents trucs que podeu aplicar a molts altres postres,com fer el royal icing, com guardar i manipular el material, tenyir fondant i royal icing, explicarem com coure les galetes de la manera més fàcil i us donem les receptes per escrit.

Cadascú decorarà les seves 6 galetes, cadascuna amb un disseny diferent i ensenyant-vos com fer-ho pas a pas. No necessiteu portar cap tipus de material, nosaltres ho posem tot.

TALLER-GALETE

El segon taller que proposem és el de cupcakes de nadal que farem el dia 13 de desembre a les 9,15h.

taller-cupcakes-nadal

En aquest taller us ensenyarem a fer el frosting o glassejat, utilitzar els saboritzants, colorants mànigues i diferents boquilles. A part, també treballarem amb fondant per fer decoracions totalment nadalenques, que també podreu aplicar a altres postres aquestes festes!.

Com a qualsevol dels nostres tallers, no fa falta que porteu cap tipus de material, nosaltres ho posem tot, des dels dolços, davantals, caixes,… no us heu de preocupar per res! A més a més sortireu amb 6 cupcakes decorats per vosaltres amb els diferents dissenys que hem preparat.

IMG_6407

 

I per últim, però no menys important, el taller demostratiu de fer torrons, programat pel dia 13 de desembre a les 17,15h. En aquest taller demostratiu us ensenyarem a fer varis tipus de torrons in situ, us donarem idees per a presentar-los d’una manera diferent, farem algun torró amb toc més modern, us facilitarem les receptes,… i per suposat que farem un petit tast d’aquests torrons fets.

taller-torrons

Per consultar com us podeu apuntar a qualsevol d’aquests tallers podeu visitar el nostre apartat de tallers o venir directament a la nostra tenda Casa Rex Sabadell.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.