Taller Sushi de Fusió

Hola a tothom!

Ens complau oferir una nova línia de tallers a Casa Rex Sabadell, i comencem pel taller SUSHI DE FUSIÓ. Per als que vareu poder passar ahir per la nostra tenda , vareu poder fer un petit tast d’aquest taller en la nostra demostració gratuïta.

En el taller de Sushi de fusió podreu veure, fer i tastar diferents modalitats de sushi, alguns amb sabors més propers al mediterrani i d’altres amb l’estil més japonès.  Aprofiteu per aprendre fer algunes variacions com a aperitiu per aquest estiu tan calorós que ens espera.

S’ensenyarà a fer sushi en format: maki, nigiri, gunkan i uramaki.

El curs es realitzarà el dia 8 de juliol a les 6 de la tarda. El preu del curs serà de 35€. Si voleu participar us heu d’inscriure enviant un e-mail a info@casarex.net i us donarem les indicacions per a poder fer la paga i senyal, o directament a la nostra tenda Casa Rex Sabadell.

sushi-poster_web

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.