Sorteig 2 cursos Wilton i demostració de productes Pinfi

Amb el bon temps hi han més ganes de fer coses, i aquest Juny a Casa Rex Sabadell hem organitzat diferents activitats!!

Divendres dia 13 de juny :

 18.00h: Demostració de Pinfi

20.00h: Sorteig concurs facebook  de dos cursos Wilton

 La primera és una demostració de productes Pinfi, una empresa de casa nostra que es dedica als productes de silicona de primera qualitat. En aquesta demostració el cuiner Joan Gurguí ens ensenyarà a fer diferents plats com salmó amb verduretes, una quiche, un impressionant pastís de xocolata al microones,.. i molt més!

Aprofiteu aquesta oportunitat, de aprendre, tastar i gaudir de les explicacions que ens ajudaran a cuinar fàcil i ràpid.10403360_710768389008259_6336233615985208115_n

La demostració es realitzarà el dia 13 de juny a les 6 de la tarda. El preu es de 5 euros, que es retornaran en forma de cupó a gastar en qualsevol dels productes que Pinfi ens ofereix (papillote, espàtules, motlles de pastís, motlles de bombons,…).

Heu d’inscriure-us abans via e-mail al correu info@casarex.net o físicament a la botiga.

La segona activitat es el concurs de facebook de dos cursos oficials Wilton valorats en 155€. Per participar tan sols heu d’entrar al nostre facebook i posar “m’agrada” a l’entrada on s’explica el concurs.

Si guanyeu, podeu escollir qualsevol dels cursos oficials Wilton programats fins el desembre del 2014. El podeu fer efectiu vosaltres o regalar-lo a qui preferiu.  La modalitat dels cursos sortejats es de tot inclòs.

La pàgina de facebook on es realitza el concurs es:  www.facebook.com/casarexsabadell

concurs_poster

Teniu fins el 12 de juny, ja que el 13 de juny farem el sorteig físic just després de la demostració de Pinfi (cap a les 8 de la tarda).Si sou els guanyadors i assistiu al sorteig us farem entrega del cupó regal intercanviables pel curs. Sinó podeu assistir al sorteig, els resultats del concurs es publicaran al facebook el dia 14 de juny i podreu venir en qualsevol moment a la tenda per recollir el cupó regal.

A part de tot això també us podem oferir els cursos oficials Wilton planejats per aquest juny i juliol,que podeu consultar a l’apartat “tallers”, …. a part d’alguna possible sorpresa més :)

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.