Pròximes demostracions Lékué

Ben aviat farem les demostracions de productes Lékué a Terrassa i a Sabadell.

Que podrem veure a la demostració?

Doncs veurem varis plats que us poden solucionar sopars ràpids o amb gent. Aprendrem per exemple a fer un fals rissoto en 15 minuts sense embrutar pràcticament res, a fer unes patates braves súper ràpides i elegants per a sopars amb convidats, un remenats d’ou per posar en un plats de pasta o simplement sobre una torrada,… i postres tan divertides com variacions de fondues de xocolata o gofres cruixents,…

Tot el que fem a la demostració o tastarem i ho comentarem, a part de donar-vos moltes altres idees per aprofitar aquests fantàstics productes.poster lekue terrassa

poster lekue sabadell

Que hem de fer per venir?

Per assistir a la demostració del dia 8 de maig  a les 19:00h a Terrassa, només heu de trucar o passar per la tenda de Terrassa a reservar la vostra plaça. La demostració es gratuïta i es farà a Àngel Muñoz cuines i Banys S.L. (Placeta Saragossa-Camí fondo, 15, Terrassa).

Per assistir a la demostració del dia 15 de maig a les 19:00h a Casa Rex Sabadell heu de passar per la nostra tenda i deixar una paga i senyal de 5 euros. Aquests 5 euros us seran retornats en forma de Cupó a gastar en qualsevol dels productes Lékué.

Animeu-vos a venir, tastar i descobrir diferents aplicacions que ens ofereixen aquests productes!

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.