Tallers i cursos oficials Wilton!!

Hola a tothom!

Ja han sortit els nous tallers dels mesos de març i abril.

Ja podem anunciar que podem impartir les classes oficials Wilton!!!

Aquests cursos consten de 8 hores cada curs i obtindreu un títol oficial al finalitzar-los. Si realitzeu els 4 cursos Wilton obtindreu un diploma molt especial =)

Els 4 cursos Wilton són:

Curs Wilton 1 Decoració bàsica: en el curs realitzarem la decoració de cupcakes, roses de llistó, crisantems, flors de pompó, decoració de pastissos amb màniga, tècniques de màniga  amb boquilles d’estrella, llises,… i molt més!

c0e87644e2c6d3d4fbd213c4a063ef81

Curs Wilton 2 Flors i disseny de pastissos: Les tècniques incloses són flors de glaça real i pasta de goma (lliris, pensaments, narcisos, flor de pomera, roses, violetes,..), teixit de cistell, elements de disseny de pastissos,… i molt més!

wilton curs 2

Curs Wilton 3 Pasta de goma i fondant: treballarem fondant i pasta de goma per realitzar tot tipus de decoracions com clavells, crisantems, margarites, roses, cales, decoració de monyo, aplicacions, vores,… i molt més!

wilton curs 3

Curs Wilton 4 Flors avançades de pasta de goma: en aquest nivell farem impressionants flors de pasta de goma de la forma més senzilla i impressionant. Realitzarem margarita gerbera, flor de pèsol, lily,… i molt més!

wilton curs 4

Per fer els cursos 2,3 o 4 és imprescindible haver fet el curs 1, a partir d’aquest podeu realitzar el curs que vulgueu i en l’ordre que vulgueu :)

Aquest cursos són internacionals, de manera que podeu fer el curs 1 a on vulgueu (sempre que sigui un establiment amb un instructor oficial Wilton) i fer el següent on vulgueu, incloent l’estranger!!

De moment està obert el curs 1 Wilton en dos horaris diferents. Les classes són de màxim 5 persones per tal de prestar una atenció individualitzada i solucionar els possibles problemes. Consulteu els cursos oberts a l’apartat de “tallers” del nostre blog.

A part dels cursos Wilton també realitzarem un  taller de cupcakes amb decoracions de pasqua i un taller de galetes decorades de primavera. Com sempre, en tots els tallers, decoreu els vostres propis cupcakes o galetes, que us emportareu a casa =) No fa falta que porteu absolutament res, només ganes de passar-s’ho bé ^^

 

taller-cupcakes-pasqua
taller-galetes-de-primavera

 

Animeu-vos i veniu  a aprendre la manera més fàcil de fer decoracions increïbles!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.