Castanyada i Halloween

Ja estem totalment preparats per Halloween!! Tenim talladors de galetes (de fulles, carbasses, calaveres, glans, cases encantades, monstres…), motlles de bombons de ratpenats ( i en 3D!!), motlles de pastissos terrorífics, Candy Melts de tos colors, fondant, glasses preparades, colorants, una família d’esquelets de sucre ja fets,…  DE TOT!HALLOWEEN

Per cert, també tenim els utensilis més tradicionals, com castanyeres per foc,i vitroceràmica i inducció, safates de forn, “tapetes” antiadherents, aixafa patates (o moniatos) i pinzells de cuina per fer panellets, porrons per veure moscatell,…

Visiteu-nos i celebreu amb nosaltres aquestes dates!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.