La “matriarca” de la família nominada per Cap Gros de Terrassa

Fa uns dies que ens comunicaven des del Casinet de l’Espardenya de Terrassa que la fundadora de casa Rex, Carmina Gracia, havia estat nominada per a Cap Gros de Terrassa de l’any 2013. Aquest cap de setmana s’ha organitzat acte distes i divertit on tots els participants han fet els seus discursos per convèncer  al públic per a que els votin.  capgros_4

Entre els nominats es troben grans personatges de Terrassa com Carles Massó, el Grisha, Margarida Boada, Miquel Nieto, Pedro Garcia Aguado, Sarai Gascón, Cesc Morera, Pilar Puigmartí, Ernest Castañe, Jaume Cabré,… i entre ells un gran amic de la nostra tenda Carles Tejedor, xef del Via Veneto de Barcelona.

capgros_2Dircurs Carmina Gracia

capgros_3

Nominats per Cap Gros de Terrassa 2013

capgros_1

Carmina Gracia (fundadora Casa Rex) i Carles Tejedor (Xef principal Via Veneto)

Estem molt contents per la nominació i volem agrair al Casinet de l’Espardenya aquest honor.

El resultat es sabrà durant la festa Major de Terrassa.

Molta sort a tots els participants!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.