Els productes més rars I

Moltes vegades hi ha persones que ens venen a visitar a les nostres tendes i ens comenten: “Perquè serveix aixó?” o “De debó existeix aixó?” o “No ho havia vist mai”.

Doncs per sorprendre-us (o almenys fer-vos riure una mica)  volem obrir un post comentant-vos els nostres productes més rars . Més que un, segurament necessitarem un parell o tres, ja que la llista es un xic llarga jeje

Aquí van els primers 10 productes d’aquesta llista especial que us hem fet:

1. Patates xips al microoneschips micro

Es tracta d’aquesta base de silicona on es situen les patates prèviament tallades molt fines (es recomanable tallar les patates amb mandolina) , s’afegeix una mica de sal i es posa al microones uns minuts. ¡Ja teniu les patates xips fetes sense afegir ni una gota d’oli!

També es pot utilitzar per fer xips de pastanaga, poma, … el que vulguis!

2.Sabó metàl·lic

sabó metàl·lic

Es tracta d’una pastilla d’acer inoxidable que ajuda a treure la olor de les mans després d’haver manipulat ingredients com ceba, all, peix,… S’utilitza talment com una pastilla de sabó normal.

3.Tisores per ous de codorniu

tisores ous codorniu

Les tisores per ous de codorniu serveixen per obrir els ous sense trencar-los del tot, només tallen la closca en forma de tapa, de manera que es pot extreure l’ou i aprofitar la closca per “emplatar”  els aperitius més sofisticats.

 

4.Tallador d’alvocats 3 en 1

8

És l’eina ideal per als AMANTS (ja heu vist, que en majúscules) dels alvocats. OXO en porta aquesta eina 3 en un, obridor d’alvocats, part per treure el pinyol i alhora que treus la carn del alvocat el talles a tires amb l’última part de l’estri.

aguacates

5.Desossador cireres (manual i automàtic!!)

olives i cireres
deshuesador cireres

D’aquest utensili tenim dues versions, la manual i l’automàtica. Els dos tenen la mateixa finalitat, treure el pinyol de les cireres amb facilitat. Cal comentar que el manual també es pot utilitzar per treure el pinyol de les olives. Bona època per cireres i olivada!

 

6.Tisores per pelar gambes

tisores gamba

Sí, heu llegit bé, existeixen: tisores per pelar gambes!! Les tisores incorporen les instruccions per pelar-les a tota velocitat!

 

tisores

7.Tap per llaunes de refresc

Quik Top

Aquest tap es útil per dues raons, la primera per guardar les begudes de llauna que no ens podem acabar, i la segona, per facilitar veure de la llauna als més petits, ja que porta una boca en forma d’ampolla un cop es treu el tap.

 

8.Rodillo-talla croissants

rodillo croissant

Aquest corró es especial per tallar triangles de massa per fer croissants. Rapidíssim, amb una passada ja tens tallats un piló de croissants. Hi han diferents mides, segons si vols fer croissants normals o minis.

9.Alarma d’aigua bullint

avisador

Aquest aparell que veieu a la foto es molt útil per avisar que l’aigua de l’olla o cassola bull. Es posa dins l’olla amb l’aigua i quan bull dóna copets als laterals de l’olla avisant a la persona. És molt últim pels invidents ja que l’avís es sonor.

També es pot utilitzar per bullir llet, que apart d’avisar-te que bull, també evita que vessi!

 

10.Ulleres per tallar ceba

ulleres ceba

Les ulleres per tallar ceba ja no són tant desconegudes, fins i tot surten a series de televisió com Modern Family, però no deixen de ser curioses.

S’utilitzen per evitar vessar ni una llàgrima mentre talles la ceba. Porten una espuma al voltant dels ulls per evitar que entrin les partícules que provoquen les llàgrimes.  També podeu donar-vos una sorpresa al entrar a la cuina i veure l’avia de la casa amb les ulleres posades (a la família de Casa Rex ja ens ha passat! jeje).

 

 

Fins aquí la primera entrega, us ha sorprès algun producte? ja els coneixíeu tots? Penseu en un producte que no sabeu si existeix i voleu preguntar? Deixeu els comentaris que vulgueu i us intentarem respondre!

I d’aquí poc, la segona entrega  =)

2 Replies to “Els productes més rars I”

  1. Antoni Joan Gorro Benet says: Respon

    Hola, jo estaria interessada amb un despinyolador de olives i amb la safata de patates xips al microondes

    1. De despinyoladors d’olives i cireres encara en tenim, és més, hem augmentat la varietat amb alguna marca més. Malauradament, la safata per fer patates xips al microones ja no està disponible :(

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.